Besplatno čitajte PC PRESS i iskoristite popust za učestvovanje na konferenciji BIZIT

Svim učesnicima i prijateljima Infofesta redakcija PC PRESSA je pripremila vredne poklone – pretplatu na digitalni magazin PC PRESS i popust od 50% na kotizaciju za učestvovanje na konferenciji BIZIT, 6. i 7. novembra u Klubu poslanika u Beogradu

Akcija je završena

PC PRESS je najuticajnici magazin o poslovnoj primeni ICT rešenja, sa tradicom dugom 25 godina. Ukoliko želite da “iz prve ruke” pratite izabrane ICT teme, dovoljno je da nam pošaljete vašu mejl adresu, i mi ćemo vama poslati besplatni kod za čitanje e-magazina.

BIZIT https://bizit.rs/ je brend pod kojim PC PRESS organizuje poslovne ICT događaje. U Klubu poslanika u Beogradu, 6. i 7. novembra će se okupiti predstavnici najvićih ICT kompanije iz regiona i korisnici  poslovnih rešenja. Za učesnike Infofesta smo obezbedili jedinstvenu cenu kotizacije od 6000 dinara ili 50 eura (za goste van Srbije). Ovu privilegiju možete iskoristiti tako što ćete prilikom prijave na sajtu BIZITA https://bizit.rs/prijava/u polje Poruka upisati kod INFFEST 2019.

Čitajte PC PRESS i vidimo se na BIZITU!

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa: https://bit.ly/1Q0jSMP (Android) http://apple.co/1Hg4Csr (iOS)

PCPress.rs Image

Facebook komentari:
SBB