BIZIT 2022

BIZIT predavači 2021 – Bojana Lekić, novinar i producent

Ima li leka za infodemiju i može li se očuvati poverenje u doba opšteg nepoverenja, pokušaće da odgovori Bojana Lekić, novinar i producent, na predstojećem BIZIT-u u svom predavanje na temu „Bitka za poverenje u doba nepoverenja“.

PCPress.rs Image

Svaki prodavac robe ili ideje zna – sve je u poverenju. U pandemiji COVID 19 koja je napravila tektonski poremećaj u čitavom svetu, baš tog ključnog faktora – poverenja, ima sve manje.

Informacione tehnologije su tokom protekle dve godine odigrale važnu ulogu u očuvanju zdravlja, poslovanja i povezanosti ljudi. Istovremeno, one su (pre svega kroz društvene mreže) donele i najveći izazov – infodemiju, poplavu lažnih vesti, dezinformacija, teorija zavere. Uz geopolitičke borbe i nedovoljnu transparentnost stvorila se tzv. savršena oluja koja je oduvala ono najvažnije – poverenje.

Medijski konsultant, dugogodišnji novinar i producent Bojana Lekić, u svom predavanju zato otvara niz pitanja, a pre svega:

  • Čemu nas je o komunikaciji naučila pandemija COVID 19?
  • Ima li leka za infodemiju?
  • Može li se očuvati poverenje u doba nepoverenja?

Ove godine ćemo se potruditi da pokažemo na koje je sve načine moguće pridobiti nove i zadržati stare klijente na turbulentnom tržištu koje svake godine postavlja neke nove zahteve. Ukoliko želite da budete deo ovogodišnjeg BIZIT‑a, prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za registraciju. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: