Top50 Glas publike

Bizplaner – softver koji menja poslovanje

Vodite preduzeće ili pokrećete sopstveni posao? Onda sigurno znate koliko vremena dnevno potrošite na administraciju, rutinske, takozvane „pešačke“ poslove i slične stvari. Zauzeti menadžeri ili mladi preduzetnici željni dokazivanja i uspeha često nemaju vremena ni za mnogo važnije stvari od toga.

PCPress.rs Image

Da bi nekako uspeli sve da odrade, mnogi preduzetnici koriste neki od dostupnih ERP-ova, to jest softvera koji su kreirani sa namerom da pomognu u vođenju poslova. To rešava BIZPLANER. Kao što mu ime kaže, Bizplaner vam pomaže da olakšate sebi život tako što ćete lakše odrađivati posao vezan za administraciju i planiranje sopstvenog biznisa. Sa njim u svakom trenutku znate „na čemu ste“ sa klijentima, koliko novca vam duguju, koliko vi možda dugujete nekom drugom – ukratko tu su svi bitni podaci o poslovanju dostupni 24 sata.

Sama po sebi, ovo bi bila odlična vest za sve vas koji vodite poslovne sisteme i znate koliko lako neki važan podatak može da se izgubi iz vida. Kako vole da kažu u TV reklamama, „to nije sve“: kada imate sve bitne podatke pred očima, možete jednostavnije da planirate dalje poslovanje. To znači da možete da kontrolišete tokove novca, blagovremeno ga usmerite na nove projekte, smanjite kašnjenja u plaćanju i tako stvorite firmu u kojoj će vaši zaposleni biti zadovoljni i sa većim elanom obavljati svoj posao. Što će vam, logično, doneti još uspešniju i profitabilniju firmu.

Pročitajte i:  Power Query: parametri

Bizplaner odlikuje lep dizajn, jednostavan način upotrebe, kao i preglednost. Što je najbolje od svega: zbog „cloud“ rešenja na kojem je baziran, vlasnik ovog softvera ne mora uopšte da brine o IT problemima i ne mora da se zamara infrastrukturom koja stoji iza čitavog programa. Dakle, pored toga što je lep, Bizplaner je i vrlo jednostavan za održavanje i upotrebu. Isplanirajte svoje poslovanje uz Bizplaner i zaletite svoj biznis.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,