Cove

Briga za korisnike, Žarko Kecić, RNIDS | BIZIT2021

Uvodno predavanje drugog dana je održao Žarko Kecić, rukovodilac IKT sektora RNIDS-a koji je pozdravio okupljene ispred te organizacije i potom održao prezentaciju na temu pokretanja online biznisa. Najveći broj osoba koji razmišlja o tome spada u starosne grupe od 25 do 34 i 35 do 44 godine. Šta je najbitniji cilj prilikom pokretanja online posla, i kako ga uopšte načiniti uspešnim? Privući korisnike.

PCPress.rs Image

“Osnova uspešnog online posla je da se korisnici osećaju dobro – od trenutka kada dođu na sajt do trenutka kada obave kupovinu. Potrebno je osigurati bezbednost online prodavnice, ali i njenih korisnika. Samo tada se kupci osećaju dobro. Osim toga, neophodno je da sajt izgleda primamljivo na svakom uređaju, da je intuitivan i lak za navigaciju, sadrži sve relevantne podatke o proizvodu/usluzi, te da omogućava različite načine plaćanja.”

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Školovanje i rad od kuće - Kako se menjaju bazični životni oslonci, Prof. dr Dragica Pavlović Babić | BIZIT2021
SBB

Tagovi: ,