Top50 Glas publike

British Council i BBC organizuju radionicu na temu budućnosti medija

British Council i vodeće kompanije iz sveta medija (BBC R&D, Databox i FACT) organizuju dvodnevnu radionicu na temu Object-Based Media (OBM) na regionalnom forumu za inovacije Sarajevo Unlimited, 2 – 4. novembra. Dvoje najuspešnijih učesnika radionice dobiće jedinstvenu priliku da steknu uvid u prestižne i nove načine razmišljanja o emitovanju, radeći na projektu pod nazivom Dnevna soba budućnosti (The Living Room of the Future) tokom tronedeljnog boravka u Velikoj Britaniji u februaru 2018.

PCPress.rs Image

Ovoga puta pripremljena je radionica namenjena ljudima koji žele da budu deo promene paradigme iskustva koje mediji pružaju. Poziv je otvoren za sve koji se bave kreativnim zanimanjima (režiseri, producenti, zaposleni na televiziji, i sl.) ili programiranjem (posebno ukoliko se bave Internetom stvari ili IoT-om), govore engleski jezik i dolaze sa Zapadnog Balkana. Aplikacije za radionicu otvorene su do 15. oktobra.

PCPress.rs Image

Tokom dva dana koliko traju radionice, učesnici će biti izloženi svetu Object-Based Media (OBM) i dobiće znanje o novim načinima razmišljanja o emitovanju, Internet of Things, privatnosti i podacima. Naučiće kako da koriste Databox platformu za stvaranje drugačijeg iskustva koje uključuje IoT uređaje koji se nalaze u kući i da putem OBM adaptacija povećavaju angažovanja publike. Na kraju radionice, svi učesnici dobiće priliku da se takmiče kako bi osvojili jedno od dva mesta za jedinstveni program koji se održava u Velikoj Britaniji (uključujući Liverpul, Mančester i Notingem). Troškovi puta za sve delove programa (radionica u Sarajevu kao i odlazak u Veliku Britaniju) biće pokriveni.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Adizes radionica: Put ka TOP FORMI
eFakture

Tagovi: , , , , ,