BIZIT Seminar

Brus Dikinson gost prvog Vip.talk poslovnog događaja

Jedan od najuspešnijih svetskih preduzetnika i rok zvezda, Brus Dikinson, došao je u Beograd na poziv kompanije Vip mobile da govori o važnosti korisničkog iskustva za uspešno poslovanje. Na večernjem događaju, nazvanom „Vip.talk’’, Dikinson je inspirativno pričao kako da svoje korisnike pretvorimo u ljubitelje brenda ili kompanije.

Brus Dikinson na Vip.talk
Brus Dikinson na Vip.talk

U zanimljivoj panel diskusiji koja je usledila, Dejan Turk, direktor/CEO Vipa, istakao je cilj kompanije da na tržištu Srbije bude prepoznata po najboljem korisničkom iskustvu.

U beogradskom Madlenianumu okupilo se više od 300 uglednih predstavnika domaće i međunarodne poslovne zajednice, korisnika, partnera i prijatelja kompanije.

vip.talk_Dejan_Turk_Zoran_Stanojevic_02
Dejan Turk, Vip mobile CEO

Frontmen grupe Iron Maiden, pilot i suvlasnik kompanije Cardiff Aviation, Dikinson se svojim motivacionim govorom publici predstavio kao poslovni lider novog doba kog karakteriše pre svega kreativno razmišljanje.

Efektno poredeći izazove svojstvene svetu rok muzike sa izazovima koje nameće poslovno okruženje, Dikinson je otkrio tajnu na koji način lično uspešno pretvara korisnike usluga svoje avio kompanije u fanove odane brendu.

Dejan Turk ukazao je na odlučnost zaposlenih u kompaniji Vip mobile da svoju tržišnu poziciju grade na pružanju izuzetnog korisničkog iskustva, jer su uvereni da je ljudski odnos, i u digitalnom ekosistemu, ključni faktor koji pravi razliku među firmama i brendovima.

„Našim postojećim i budućim korisnicima pristupamo u skladu sa njihovim individualnim potrebama u telekomunikacijama i tako im pružamo istinski V.I.P. tretman koji kao ličnosti zaslužuju“, istakao je Turk.

Organizovanjem prvog „Vip.talk“ događaja, uz ovako prestižnog govornika, Vip je kreirao inovativnu platformu za podsticanje dijaloga, plodnu razmenu ideja i znanja među ključnim predstavnicima poslovne zajednice u Srbiji, sve sa željom da doprinese unapređenju standarda poslovanja na lokalnom tržištu i približavanju najrazvijenijim savremenim  zajednicama.

vip.talk_02

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,