Brza implementacija iz Merit-a

Merit Solutions svojim konsultantskim uslugama i inovativnim IT rešenjima omogućava kompanijama širom sveta smanjivanje troškova poslovanja, istovremeno povećavajući njihovu efikasnost i konkurentnost na tržištu.

PCPress.rs ImageMerit Solutions je multinacionalna kompanija sa sedištem u SAD i Srbiji, koja se bavi pružanjem konsultantskih IT usluga organizacijama širom sveta. Osnovan 1999. godine, Merit Solutions je u novo, značajno izmenjeno, doba tehnologije zakoračio sa nepromenjenim ciljevima: da skrati listu problema svojih klijenata time što će poslovati kao jedno mesto za sve njihove potrebe. Kao partner kompanije Microsoft, Merit Solutions nudi poslovne sisteme namenjene organizovanju i vođenju firme u vidu jednog, višenamenskog proizvoda: Microsoft Dynamics 365. Merit je jedan od dvanaest partnera lincenciranih da direktno sarađuju sa Microsoft-ovim konsultantima na implementacijama sistema Dynamics. Dynamics 365 se u raznim industrijama koristi u nekoliko svrha – bilo da se radi o kontrolisanju finansija, proizvodnje, skladištenja ili održavanju kontakta sa kupcima, to je sistem koji pruža podatke, analize i uvide u poslovanje sluzeći se cloud tehnologijom i internetom kako nikada ne bi izgubio korak sa svetom tehnologije.

Pročitajte i:  Microsoft pomera starosnu granicu kompatibilnosti procesora sa Windows 11 OS-om
PCPress.rs Image
MaxLife365 predstavlja verziju programa sa dodatim funkcionalnostima vezanim za poslovanje u medicinskoj industriji. Organizacije koje pod budnim okom vlade ili revizora rade na razvijanju lekova ili medicinskih aparata moraju da budu spremne na višegodišnje izazove vezane za praćenje i najmanjih količina materijala, beleženje podataka i pridržavanje propisa. Merit Solutions poseduje jedinstveno iskustvo u ovoj oblasti i prenosi ga u jedan proizvod – MaxLife365. MaxLife je dostupan na zvaničnoj Microsoft platformi za biznis aplikacije.

Uloga kompanije Merit Solutions je da analizira poslovne procese organizacija i unapredi njihovu efikasnost primenom odgovarajućeg rešenja u obliku digitalne transformacije. Merit Solutions posluje s kompanijama sa preko 50 zaposlenih i trudi se da kompleksne poslovne procese učini što praktičnijim. Zahvaljujući brojnim uspešnim implementacijama, Merit Solutions stalno širi svoje delatnosti na svetskom tržištu i učestvuje u implementacijama Dynamics 365 sistema velikim kompanijama. Merit Solutions već ima značajne reference u radu s farmaceutskom, biotehnološkom i medicinskom industrijom, ali takođe pomaže klijentima iz mnogih drugih proizvodnih i uslužnih branši.

Dynamics 365 na delu

Brojni su zadaci koje rešava Dynamics 365, ali njegovu okosnicu čine sistemi ERP (Enterprise Resource Planning) i CRM (Customer Relationship Management). Da bi olakšao i automatizovao poslovanje organizacija, u savremenom okruženju su neophodni i projekti mobilnosti koji omogućavaju veliki deo operativnosti sistema na uređajima poput tableta i mobilnih telefona, zatim Azure IoT (Internet of Things) platforma koja predstavlja infrastrukturu za samostalnu komunikaciju između pametnih uređaja u kompaniji koja koristi Dynamics 365. Tu su i neophodnost povezivanja zgrada i mašina koje učestvuju u poslovnom procesu, te Power BI (Business Intelligence) softver namenjen prikupljanju najsitnijih detalja o poslovnim procesima i njihovoj analizi u cilju optimizacije proizvodnih procesa.

Pročitajte i:  Microsoft će 22. septembra predstaviti nove Surface uređaje
PCPress.rs Image
Rapid 365 je još jedno rešenje stvoreno od strane Merit-a – radi se o proizvodu čija se implementacija ističe velikom brzinom i praktičnošću. Primena ERP sistema obično traje više od 52 nedelje, ali Rapid 365 omogućava klijentima potpunu upotrebu u roku od 16 nedelja, bez žrtvovanja kvaliteta. Ovo se postiže spremanjem konfiguracija programa Dynamics 365 unapred, zatim kratkim periodom prilagođavanja i brzom implementacijom.

Merit Solutions se nakon nekoliko uspešnih godina istakao kao poznavalac izuzetno kompleksnih regulativa i zakona vezanih za zdravstvenu industriju u SAD, te počeo bliže da radi sa kompanijama u farmaceutskoj i medicinskoj industriji. Kako bi pružio što bolje usluge poslovanja, Merit Solutions je na Dynamics platformi kreirao kastomizovana rešenja za ove industrije: MaxLife 365 i Rapid 365. Ono što Merit izdvaja od ostalih kompanija koje se bave implementacijom ERP rešenja je činjenica da Merit Solutions posluje isključivo s klijentima kojima Dynamics sistem odgovara i kojima unapređuje poslovanje. Ukoliko eksperti Merit-a procene da Dynamics 365 nije odgovarajuće rešenje za klijenta, pružiće im ekspertizu i konsultacije oko izbora odgovarajućeg sistema. Svojim klijentima, Merit Solutions pruža 24/7 podršku i u fazi implementacije i u fazi eksploatacije sistema. Temelj kompanije je do danas ostala ideja da za uspešno poslovanje nije neophodan širok opseg usluga, već dubina znanja, neprekidna posvećenost klijentima i transparentnost u svim procesima rada. Uskom saradnjom s klijentima, dolazimo do bržeg i boljeg definisanja ciljeva, uspešnije implementacije i bržeg pozitivnog efekta na sve aspekte poslovanja klijenta.

Pročitajte i:  Microsoft upozorava hiljade cloud computing korisnika 

Specijalno izdanje posvećeno ERP rešenjima u Srbiji 2018. godine možete čitati na: PC Press – ERP specijalno izdanje.

(Objavljeno u PC#254)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,