Top50 Glas publike

Brza mreža za moderne korisnike

S naglim i ubrzanim razvojem mobilnih tehnologija postali smo svesni da se nove tehnološke prekretnice ne dešavaju jednom u deceniji, već na svakih par godina. Svakih šest meseci pametni telefoni naprave mali tehnološki proboj na nekom polju, a paralelno, možda ne toliko vidljivo, mobilni operatori unapređuju svoje mreže kako bi pratili taj tempo.

PCPress.rs ImageJedna od kompanija koja se svih deset godina koliko posluje u Srbiji izdvaja od konkurencije svojim inovativnim pristupom svakako je Vip mobile. Po samom dolasku u Srbiju, strategija ove kompanije bila je drugačija od konkurencije na tržištu, pa su svež, inovativan pristup i implementacija novih tehnologija i dalje stvari po kojima korisnici prepoznaju Vip.

S novim idejama i drugačijim pristupom, Vip mobile već deset godina uspešno posluje u Srbiji, a za svaku pohvalu je činjenica da je najmlađi telekomunikacioni operator u Srbiji dobio Ookla sertifikat za najbržu mobilnu mrežu u našoj zemlji u prvoj polovini 2017. godine. Ne samo da se radi o najbržoj mreži, što je potvrđeno s više stotina hiljada testova na teritoriji Srbije, već je razlika u brzini u odnosu na drugoplasiranog skoro 40 odsto, a trećeplasiranog više nego dvostruko.

Put koji je Vip izabrao i kojim se bori za svoje korisnike zahteva velika ulaganja u mrežu, ali i raznovrsnu ponudu, pa smo imali prilike da, pored brze mreže, u ponudi ove kompanije vidimo i rešenja kao što su Kućni Net, NEO i Online pakete, ali i tarifne dodatke koji omogućavaju deljenje Interneta iz paketa s pet osoba u Vip mreži.

Da Vip svojim uslugama privlači moderne korisnike koji prepoznaju prednosti brze mreže, jasno je i iz podatka da su više od polovine uređaja u njihovoj bazi pametni telefoni, pa je i prenos podataka u stalnom porastu. Da bi se ovaj trend održao, potrebne su velike investicije, ali i proaktivni pristup, pa iz Vip‑a uvek vole da naglase kako je razvoj mreže proces koji ne prestaje, a ne treba zaboraviti da je od 2015. Vip u razvoj mreže investirao više od 100 miliona evra.

vipmobile.rs

(Objaljeno u PC#249)

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,