Brži, moćniji i efikasniji – ASUS All-In-One PC ET2013

Aus_aioASUS desktop računari su deo tradicije najvišeg kvaliteta proizvoda, inovacija i dugovečnosti.

U anketi o pouzdanosti i zadovoljstvu korisnika, koju je sproveo PCWorld USA 2012. godine, korisnici su rangirali ASUS kao vodeći izbor u kategoriji desktop računara, pritom naglasivši visok nivo zadovoljstva zbog pouzdanosti, vrednosti i tihog rada.

ASUS All-in-One PC ET2013 seriju pokreće najnovija treća generacija Intel® Core™ procesora koji obezbeđuju brz i prijatan rad u multitasking okruženju uz minimalnu potrošnju energije.

Jednostavni su za podešavanja i korišćenje. Potrebno je samo da raspakujete uređaj, uključite ga u struju i počnete da radite. Tanak profil omogućava da oslobodite vaš radni prostor i uživate u radu.

Intuitivna multi-touch funkcija poboljšaće interakciju sa vašim kolegama i klijentima.

VESA nosač (prodaje se zasebno), pruža vam još jedan način da unapredite vaš poslovni prostor tako što ćete računara okačiti na zid.

20” 16:9 HD+ displej sa LED pozadinskim osvetljenjem obezbeđuje kristalno čistu sliku na ekranu a uz to doprinosi i smanjenju potrošnje električne energije.

Uz ugrađenu 2.0Mpix kameru i mikrofon vaši sastanci postaju mnogo jednostavniji. Pored toga, veb kamera može da snima fotografije i video snimke koje kasnije možete ponovo pregledati i deliti po potrebi.

Pročitajte i:  ASUS ROG Zephyrus M16 - Potvrda dominacije

USB port je smešten na praktičnom mestu za instant deljenje fajlova i sinhronizaciju uređaja. Velika brzina prenosa skratiće značajno vreme slanja podataka a samim tim i vaše čekanje, što znači da možete obaviti više stvari.

ASUS SmartLogon , funkcija za prepoznavanje lica, predstavlja sigurnu i praktičnu alternativu za klasično logovanje putem lozinke a prepoznaće vaše lice pod najrazličitijim osvetljenjem, pa čak i ako nosite kapu ili sličnu pokrivku za glavu.

www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,