BS Procesor: Novi distributer Canon proizvoda

BSP-Canon

Kao novi Canon-ov strateški partner u regionu, BS Procesor otpočinje distribuciju proizvoda iz programa Canon poslovnih rešenja na tržištima Srbije i Crne Gore.

„Sa zadovoljstvom objavljujemo naimenovanje BS Procesor-a za našeg novog partnera u domenu distribucije CBS portfolija. Novo partnerstvo će osnažiti vidljivost Canon-a na ovim tržištima, ključnim u regionu, i povećati prisustvo vodeće svetske kompanije u domenu obrade i štampe slike“, izjavio je tim povodom Goran Sretenoski, menadžer partnerskog kanala za poslovna rešenja kompanije Canon Adria.

U nadgradnji postojećeg partnerskog kanala Canon Adria-e, BS Procesor će na tržištu dodatno učvrstiti širok spektar Canon proizvoda, što će istovremeno omogućiti BS Procesor-u da svojim partnerima ponudi kompletniji portfolio i dodatu vrednost kroz Canon poslovna rešenja (CBS).

„Kao distributer BS Procesor je fokusiran na obezbeđivanje širokog portfolija proizvoda vodećih svetskih proizvođača svojim partnerima u prodajnom kanalu. Uvrštavanjem proizvoda iz domena Canon poslovnih rešenja u svoj portfolio, obezbedićemo našim partnerima proizvode i rešenja još jednog renomiranog proizvođača. Verujemo da će uz našu efikasnu logistiku i postprodajnu po dršku naši partneri i njihovi korisnici biti zadovoljni zbog svog opredeljenja za Canon proizvoda i rešenja “, rekla je Ivana Kokalović, direktor BS Procesor-a.

Pročitajte i:  Unapređen automatski sistem za inspekciju za seriju imagePRESS C10010VP

BS Procesor će biti zadužen za distribuciju širokog opsega Canon poslovnih rešenja, kao i razvoj prodaje IT proizvoda, rešenja i usluga za efikasnije poslovanje.

Izvor: www.bsprocesor.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,