Top50 Glas publike

BS Telecom Solutions ugovorio u Srbiji poslove vredne 7,5 miliona evra

Sarajevska kompanija BS Telecom Solutions potpisala je dva nova ugovora u Srbiji, na sprovođenju velikih infrastrukturnih projekata u vrednosti od 15 miliona KM (7,5 miliona evra). Radi se o izgradnji telekomunikacionih sistema, saobraćajnih informacionih sistema i softvera za upravljanje i kontrolu saobraćaja za preduzeće Koridori Srbije.

PCPress.rs Image

„Ovim je BS Telecom Solutions pokazao da se radi o modernoj i uspešnoj kompaniji koja posluje u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima. BS Telecom Solutions je kompanija koja kreira vlastite inovacije, te zahvaljujući domaćoj pameti uspešno poslujemo na domaćem i međunarodnom tržištu“, rekao je Mirza Varatanović, direktor BS Telecom Solutions za Dnevni Avaz, dodajući da ga posebno raduje što se još jednom pokazalo da je BS Husky softver lider na tržištu ITS-a (Inteligent Transportation System).

Osima ova dva ugovora, BS Telecom Solutions u ovoj godini potpisao je i počeo sa realizacijom ugovora u Srbiji i Crnoj Gori, u ukupnoj vrednosti 8,7 miliona KM. Novi ugovori predstavljaju kontinuitet uspešnog delovanja na međunarodnim tržištima i realizaciju onoga što je već ranije najavljivano iz ove kompanije.

„U toku ove nedelje smo dobili odluke da su naše ponude najpovoljnije na još dva tendera u regionu, te očekujemo vrlo brzo potpisivanje dva nova ugovora ukupne vrednosti 5,3 miliona KM. Tako da ćemo sa krajem septembra imati ugovoreno i u realizaciji ukupno 29 miliona KM (14,5 miliona evra) čistog izvoza – istaknuo je Varatanović.

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,