BIZIT 2022

Byte – naslednik Vine-a stiže na proleće 2019. godine

Kada je Twitter kupio Vine, kompanija je dozvolila aplikaciji da traje još neko vreme, ali prošle godine Twitter je objavio da će ugasiti ovu platformu za stvaranje i deljenje kratkih video zapisa. Međutim, za one koji su voleli kratku formu Vine video snimaka, suosnivač ove platforme je rekao da možda razmišlja o njenom nasledniku.

PCPress.rs Image

Prvobitno je trebalo da bude lansirana ovog leta, ali zbog finansijskih i pravnih razloga, cela stvar je odložena na neodređeno vreme, što je definitivno nešto što fanovi nisu želeli da čuju. Međutim, dobra vest je da je suosnivač Vine-a, Dom Hofmann, potvrdio da će se Vine 2.0 pojaviti na proleće 2019. godine, pod imenom Byte.

Međutim, umesto da bude sličan Vine-u koji se fokusira na kratke video snimke, Byte će umesto toga biti „video looping aplikacija“, za koju pretpostavljamo da će biti slična Instagram-ovoj opciji Boomerang, osim što je moguće da će video snimci biti duži. Jedna od „magičnih“ osobina Vine-a bila je njegova sposobnost da kreira kratke ali zabavne video zapise, tako da nismo sigurni da li će Byte biti u stanju da izazove pometnju ili ponovo stvori tu „magiju“, ili možda može da učini oba i izdvoji se iz senke Vine-a.

U svakom slučaju, moramo sačekati do 2019. godine kako bi saznali. U međuvremenu možete ostaviti svoju mejl adresu na ovoj veb stranici ako želite da budete obavešteni kada aplikacija bude pokrenuta.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,