Top50 Glas publike

Calculus 12: ERP sa pogledom od punih 360 stepeni na poslovanje

Calculus 12 je sve‑u‑jednom ERP, dostupan u oblaku (cloud) i lokalno (on‑premise). Pripada porodici hibridnih ERP softvera za planiranje resursa u preduzeću sa zadatkom da poboljša operativnu agilnost kompanije kako bi se brzo i uspešno prilagodila potrebama kupaca.

PCPress.rs Image

Digitalna transformacija se godinu za godinom u Srbiji dokazuje kao aksiom rasta poslovanja. U doba poodmakle digitalne transformacije, veliki broj kompanija se planski i ciljno oslanjaju na ERP Calculus12.

ERP Calculus12 je od svog prvog predstavljanja 2004. godine izrastao u pouzdan ERP sistem koji dolazi sa širokim izborom automatizacije poslovanja, integracije poslovnih procesa i efikasnih metoda za jačanje performansi kompanije. Dizajniran je da bezuslovno upravlja poslovnim procesima, odnosno čitavim lancem snabdevanja, proizvodnje i prodaje. ERP Calculus12 organizuje sve podatke u jedan objedinjeni sistem. To je jedan i jedinstven izvor podataka koji pruža vidljivost u realnom vremenu i generiše operativne izveštaje koji su potrebni kako bi se postigla maksimalna efikasnost i unapredile poslovne performanse.

Moćne veze i komponente

Predviđanje, planiranje zaliha, analiza potražnje, uvid u nabavku i prodaju su neophodni alati koje poseduje ERP Calculus12 kako biste mogli da uvećate prihode, smanjite troškove i maksimalno eliminišete rizike ljudskih grešaka. Preciznim beleženjem istorije nabavke, proizvodnje i prodaje iz dana u dan, iz meseca u mesec, iz kvartala u kvartal, iz godine u godinu, ERP Calculus12 osigurava precizno praćenje zadatih ciljeva i zahteva klijenata.

Pročitajte i:  Back to basic, Dejan Kontić, Datalab SR | BIZIT2022

Calculus12 ERP se s lakoćom povezuje s Web servisima Narodne banke Srbije (NBS), Poreske uprave i Ministarstva finansija. Poseduje sopstveni Calculus Web servis preko kojeg pretplaćeni korisnici mogu u potpunosti integrisati Web stranice i e‑trgovinu sa Calculus12 ERP softverskom platformom. Calculus Web servis je posebno interesantan kompanijama koje jednostavno žele da imaju provereno i uhodano rešenje za poslovanje na Internetu.

PCPress.rs Image

Usvajanjem Zakona o elektronskom fakturisanju kojim se uređuje izdavanje, slanje, prijem, obrada, čuvanje, sadržina i elementi e‑faktura u transakcijama javnog i privatnog sektora, Republika Srbija se pridružila svetskoj zajednici država koje koriste e‑fakture. Takođe, država Srbija je stavila svoje resurse na uslugu privredi tako da je korišćenje sistema elektronskih faktura (SEF) besplatno.

U skladu sa aktuelnim zahtevima

Uvođenje elektronskih faktura je fazno, tako da će od 1. januara 2022. javni sektor biti u obavezi da prima, čuva i izda elektronsku fakturu drugom subjektu javnog sektora, kao i privatni sektor da izda elektronsku fakturu subjektu javnog sektora. Od 1. januara 2023. postojaće obaveza izdavanja i čuvanja e‑fakture za sve transakcije između privatnih kompanija.

Pročitajte i:  PANTHEON Web Light – Back to basic

PCPress.rs Image

Calculus doo razvojni tim je ispunjavanjem specifikacija i standarda propisanih Zakonom o elektronskom fakturisanju, kreirao e‑fakturu sa istim pravnim i fiskalnim atributima koje poseduje faktura u papirnom formatu. Naši korisnici su spremni da, kada bude pušten u upotrebu sistem elektronskih faktura (SEF), praktično odmah po izvršenoj registraciji i prijavi na SEF, otpočnu slanje i prijem elektronskih faktura.

Hibridni rad u oblaku i lokalu, B2B, B2C, Web servisi i elektronsko fakturisanje transformišu ERP Calculus12 u moćan sistem s pogledom na poslovanje od punih 360 stepeni koji će vašoj kompaniji dati vetar u jedra na sve četiri strane poslovnog sveta. Širom planete!

Korisna adresa: calculus.rs

Autor: Zoran R. Tasić

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,