TrendMicro

Calculus: ERP širokog spektra

ERP Calculus12 je sveobuhvatno, potpuno integrisano softversko rešenje za upravljanje poslovnim procesima sa širokim izborom automatizacije i integracije operativnog, finansijskog i Web poslovanja uz dokazani integritet i kvalitet. Dostupan je u lokalu (On-premise) i u oblaku (cloud).

PCPress.rs Image

Calculus12 programski paket dizajniran je u skladu s potrebama širokog spektra industrija u privatnom i javnom sektoru, uključujući uslužne delatnosti, maloprodaju, velikoprodaju i proizvodnju. Ciljno tržište uključuje agencije, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća. Calculus12 pruža jedno, pristupačno rešenje za upravljanje celokupnim poslovanjem – odnosno čitavim lancem snabdevanja, proizvodnje i prodaje, uključujući:

 • upravljanje finansijama i računovodstvo,
 • upravljanje zalihama – robno/materijalno poslovanje,
 • upravljanje prodajom dobara – robe i usluga, uvoz/izvoz,
 • poslovno i zakonsko izveštavanje,
 • slanje dokumenata odjednom na više adresa s prilozima iz bilo kog modula,
 • ljudske resurse i obračun zarada,
 • e-trgovinu, B2B i B2C sveobuhvatna integracija Web poslovanja preko Calculus Web servisa,
 • integraciju sa Sistemom elektronskih faktura (SEF) i ovlašćenim posrednicima i
 • eFiskalizaciju 2022 – ESIR Calculus kasa.

ERP Calculus12 doslovnim i preciznim praćenjem poslovnih procesa omogućuje primenu efikasnih metoda za jačanje performansi i unapređenje operativne agilnosti kompanije kako bi se brzo i uspešno prilagodila potrebama svojih klijenata. Pritom se ERP Calculus12 jednostavno prilagođava raznim industrijama i delatnostima.

Pročitajte i:  Inovacioni potencijali IT sektora

Širok spektar funkcionalnosti

Preduzetnici i mikropreduzeća imaju drugačije potrebe od većih firmi, i to ne samo u pogledu budžetskih ograničenja već i po definiciji – uža specijalizacija preduzetnika omogućiće mu da svoje vreme koristi za obavljanje više poslovnih funkcija. Nije neuobičajeno da u kompaniji sa desetak zaposlenih vlasnik ne samo da zaključuje poslove i brine o VIP klijentima već vrlo često vodi svakodnevne finansije, koje zatim prosleđuje internom ili eksternom knjigovodstvu na knjiženje. Drugim rečima, svaki zaposleni obavlja više poslovnih funkcija koristeći ERP Calculus12 softver.

PCPress.rs Image

Ova široka i napredna funkcionalnost je moguća jer sa Calculus-om12 dobijate kompletan paket aplikacija za veoma pristupačnu cenu po istovremenom korisniku. To jednostavno znači da ne morate da birate koje aplikacije možete sebi priuštiti – sve su uključene u cenu Calculus-a12 u lokalnoj ili oblak verziji sa svom sadašnjom i budućom funkcionalnošću.

Dobra podrška je važna

Calculus d.o.o. obezbeđuje tri nivoa tehničke podrške za ERP Calculus12:

 • online tiketing,
 • TeamViewer daljinsku podršku i
 • mrežu nezavisnih ovlašćenih zastupnika koji su kvalifikovani da pruže dublji nivo podrške, uključujući usluge kao što su poslovno i tehničko savetovanje, podrška implementaciji i usluge optimizacije.
Pročitajte i:  SEF i eFakture su spremni za vas, da li ste vi spremni za njih?

Calculus-ov tim za implementaciju i korisničku podršku brzo će pokrenuti vaš Calculus12 softver, instalirati, podesiti i pustiti u rad ESIR Calculus12 za elektronsku fiskalizaciju, integrisati Calculus12 s Web servisom Narodne banke Srbije (NBS), spojiti vas sa Servisom za elektronske fakture (SEF) ili ovlašćenim posrednicima za prijem i slanje elektronskih faktura.

S posvećenim profesionalcima na lokacijama širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, Calculus d.o.o. tehnička podrška biće s vama na svakom koraku. Vebinar obuka i obuka na terenu uvek su dostupne kako biste bili sigurni da ćete maksimalno iskoristiti svoj ERP Calculus12.

Korisna adresa: calculus.rs

Autor: Zoran R. Tasić

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,