Top50 Glas publike

Canon Akademija predstavljena na sajmu CE&HA

PCPress.rs ImageNa prvom CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances) sajmu potrošačke elektronike u Beogradu, kompanija Canon prisutnima je predstavila svoje proizvode nove generacije koji su mamili interesovanja brojnih radoznalaca, amatera, ali i profesionalnih fotografa.

Na prvom mestu, predstavljeni su foto-aparati vrhunske tehnologije, kao što je pet aparata serije Power Shot i Ixus sa sistemom HS. Oni predstavljaju spoj izuzetnog kvaliteta slike, superiornih performansi i prefinjenog stila. Zbog dodatnih osobina, kao što je ugrađen GPS, ta serija aparata idealna je za putovanja.

Najnoviji model u seriji snažnijih kompaktnih foto-aparata sa ultrazumom, PowerShot SX40 HS, spoj je objektiva sa ultraširokim uglom i zumom 35x, podrškom za snimanje Full HD video-zapisa koji daje vrhunske rezultate i pri slabom osvetljenju.

Digitalni foto-aparat Power Shot SX150 IS visoke rezolucije, jakog zuma i prepun zabavnih aplikacija, na jednostavan način omogućava beleženje nezaboravnih trenutaka na fotografijama i HD video-zapisima. Posebna zanimljivost je EOS kamera za snimanje HD filmova kojom je sniman popularni domaći film ,,Zduhač znači avantura” režisera Milorada Milinkovića. Film je najvećim delom sniman u Banja-Luci i Trebinju, a producentski tim tvrdi fa je Canon u potpunosti uspeo da prenese na platno savršenstvo prirodnog ambijenta. Kamerman filmske ekipe, Časlav Petrović, govorio je o snimanju filma na prezentaciji organizovanoj za predstavnike medija.

Pored vrhunskih foto-aparata i kamera, Canon je predstavio i veoma tražene štampače Pixma IX 6550 i Pixma MG 3150, čije izuzetne performanse zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih korisnika.

Canon Akademija

Novost koju Canon nudi je i posebna obuka na Canon Akademiji. Za sve kupce koji izaberu Canon EOS digitalni foto-aparat, ili neku od Canon-ovih kamera, Canon obezbeđuje obuku koju vode vrhunski profesionalci. Jednodnevni kurs fotografije i videa pruža mogućnost sticanja znanja o osnovama fotografije i filma, teorijskim i praktičnim znanjima o osvetljenju, boji, načinu registrovanja i reprodukcije, kao i osnovama fotografske estetike i kompozicije. Kurs vodi profesionalni fotograf, snimatelj i dugogodišnji pedagog, Časlav Petrovič

Izvor: Canon, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,