Top50 Glas publike

Canon for Business 2014 – očekuje se više od 2.600 kupaca

Kompanija Canon Europe priprema se za događa Canon for Business 2014 u fabrici u Poingu, blizu Minhena u Nemačkoj, gde će ugostiti više od 2.600 kupaca.

Canon-gets-closer-to-customers-at-Canon-for-Business-2014Canon će, kažu iz ove kompanije, posetioce povesti na virtualno putovanje podeljeno na četiri dela: Uvid, Inspiracija, Isporuka  i Podrška, a svaki deo sastoji se od nekoliko zona koje, kad se međusobno povežu, čine jedinstveno putovanje za svakog kupca, naglašavaju iz Canona.

Kupcima će biti prikazana i virtualna demonstracija Projekta Niagara, Canonova ink ject tehnologija koja je još uvek u razvoju i koja će premostiti, u tehnološkom smislu i u smislu produktivnosti, jaz između Canonovih vrhunskih uređaja imagePRESS za najzahtevnije primene i jednostavnijih uređaja za štampu sa kontinuiranim ubacivanjem papira, što će omogućiti Canonu da pokrije nove segmente tržišta.

 “Oduševljeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu tako velikom broju naših kupaca na Canon for Business 2014 događaju i ispuniti obećanje koje smo im dali u martu prošle godine. Canon Europe je danas u mnogome drugačija organizacija nego što je to bila pre četiri godine – i po portfoliu naših uređaja za profesionalnu štampu, koji je danas nenadmašan na tržištu, ali i po našim mogućnostima usluga”, rekao je Jeppe Frandsen, šef produkcijske štampe u kompaniji Canon Europe.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Canon predstavio nove EOS R fotoaparate punog formata
SBB

Tagovi: ,