TrendMicro

Canon i DINAX sklopili partnerstvo

Canon Europe sklopio je partnerstvo sa softverskom kompanijom DINAX GmbH kako bi predstavio posebne verzije svoje programske opreme Mirage, namijenjene profesionalnoj štampi, koje su prilagođene Canonovoj seriji štampača velikog formata imagePROGRAF. Mirage se tokom proteklih šest godina pozicionirao kao najprodavanije softversko rešenje za štampu na uređajima velikog formata.

iPF6450

Ova saradnja između Canona i DINAX-a rezultirala je predstavljanjem dve verzije softvera Mirage Editions for Canon, naprednih rešenja za profesionalnu štampu koja Canonovim korisnicima uređaja imagePROGRAF nude brzo i jednostavno postavljanje, intuitivno korišćenje i veće mogućnosti automatizacije – funkcije koje ubrzavaju i podižu efikasnost u produkciji i eliminišu skupe greške.

Mirage Editions for Canon nude pristup svim funkcijama i alatima za štampu u jednom jedinstvenom i jasnom pregledu. Softver može upravljati i ispisivati neograničen broj slika u različitim formatima istovremeno, automatski stvarajući optimalne rasporede slika kako bi najviše moguće optimizovao efikasnost ispisa i rezanja, smanjujući količinu otpada na najmanju meru. Podržava sve modele boja, uključujući mešane konfiguracije kao što su RGB i CMYK unutar istog dokumenta i stvara tačan i precizan pregled pre ispisa u prozoru za prikaz Mirage Preview¹.

Pročitajte i:  Nakon osamdeset godina postojanja Epson redefiniše šta znači biti društveno odgovorna kompanija

Canon i DINAX predstavili su dve verzije ovog softvera za seriju imagePROGRAF. Verzija Mirage 8 & 12 Color Edition for Canon namenjena je štampačima imagePROGRAF sa 8 i 12 boja i omogućava korisnicima da jednostavno povuku i spuste i time automatski odštampaju fajlove u formatima PDF, JPEG i TIFF bez potrebe za pokretanjem matičnog programa. U sklopu ove funkcije, Mirage bez dodatne naknade dolazi i kao dodatak za programe Adobe® Photoshop®, Photoshop® Elements, Illustrator® i InDesign®.

Verzija Mirage Master Edition for Canon proširuje podršku na potpunu seriju Canonovih štampača imagePROGRAF sa 5, 6, 8 i 12 boja.

Obe verzije podržavaju neograničeni broj štampača različite veličine sa samo jednom licencom.

Proširenja ponude uključuju dodatak Mirage PRO-Extension koji nije obavezan i koji se može koristiti sa Canonovim modelima iPF6450 i iPF6400S. Dodatak Mirage PRO-Extension omogućuje stvaranje visokoprofesionalnih ICC profila jednostavnim klikom tastera, korišćenjem ugrađene jedinice spektrofotometra.

“U Canonu neprekidno tražimo nove prilike koje će nam omogućiti da našim korisnicima pružimo značajne prednosti i dodatnu vrednost u produkciji – bilo kroz predstavljanje naših originalnih rešenja, bilo kroz saradnju sa organizacijama koje razmišljaju na sličan način, kako bismo ponudili samo najbolje u propratnoj programskoj opremi i rešenjima,” kaže Yuichi Miyano, direktor Grupe za štampu širokog formata u kompaniji Canon Europe. “Kroz naše partnerstvo sa DINAX-om i predstavljanje novih verzija softvera Mirage Editions for Canon, korisnici uređaja imagePROGRAF dobili su prilagođenu verziju uspešnog softvera za štampu Mirage koji je idealan ne samo za fotografski sektor, nego i za tržišta usluga Print-for-Pay (ispis za novac) i štampu postera. Sa jednostavnim i intuitivnim korisničkim interfejsom, programska oprema Mirage Editions for Canon omogućuje korisnicima da optimizuju svoje okruženje za štampu, skrate radne procese brzom i automatizovanom obradom slika i ostvare vidljivo smanjenje troškova i povećanje efikasnosti.”

Pročitajte i:  Nakon osamdeset godina postojanja Epson redefiniše šta znači biti društveno odgovorna kompanija

Peter Hytrek, generalni direktor kompanije DINAX GmbH dodaje, “Naš pristup razvoju proizvoda vrlo je usklađen s Canonovim, kod koga su potrebe korisnika najvažnija misao vodilja. Sa ovakvim zajedničkim pristupm i bliskom saradnjom sa Canon timom, razvili smo dve posebne verzije softvera Mirage za Canonove uređaje koje ne samo da su u potpunosti optimizovane da što više povećaju efikasnost produkcije i smanje troškove korisnicima štampača velikog formata imagePROGRAF, već i da učine korišćenje tih štampača lakšim nego ikad pre. ”

Mirage Editions for Canon dostupne su na engleskom, francuskom, italijanskom, nemačkom i španskom jeziku i kompatibilne su sa operativnim sistemima za Mac (na Intelovim procesorima) i operativnim sistemom Windows.

Nova programska oprema dostupna je odmah, direktno od Canona ili kroz Canonovu mrežu autorizovanih prodavaca.

Za više informacija posetite www.canon-europe.com

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,