BIZIT 2022

Canon i Océ najavile prve korake integracije

PCPress.rs ImageKompanije Canon i Océ najavile su prve korake integracije, u skladu sa obaveštenjem od 16. novembra 2009. godine da će udružiti snage, tako stvarajući globalnog lidera u štamparskoj industriji.
Ova integracija rezultovaće komplementarnim uklapanjem asortimana proizvoda, kombinacijom kanala, istraživanjem i razvojem i poslovnim linijama.
Klijenti obe kompanije su pozitivno reagovali na vest o spajanju, a mnogi su već izrazili interesovanje za prilagođena rešenja u kombinaciji hardvera, softvera i usluga iz obe kompanije.
Canon i Océ rade zajedno na planiranju integracije na globalnom i na regionalnim nivoima, koristeći zajedničke snage kako bi stvorili veću vrednost za klijente i uveli nove tehnologije u štamparsku industriju.
Korisnici će kroz pristup portfoliju proizvoda obe kompanije imati koristi od šireg spektra štamparskih usluga. Dugoročno gledano, Canon i Océ će uzeti u obzir buduće poslovne potrebe kupaca, i tako obezbediti klijentima da imaju pristup vodećim tehnologijama kroz najbolji kanal.
Na sajmu IPEX 2010, posetioci su po prvi put mogli da vide primere kako će korisnici imati koristi u Evropi.

Integracija tehnologije

PCPress.rs ImageOcé je izložio Canon-ov uređaj imagePRESS C7000VP, povezan sa Océ-ovim softverom za pripremu štampe PRISMAprepare, pokazujući kako tehnologije ove dve vodeće kompanije mogu biti integrisane. Ova demonstracija je samo jedan primer zajedničkog rada obe tehnologije, a kako integracija napreduje, kompanije će zajednički planirati buduće kombinacije hardvera i softvera za produkcijsku štampu.
Kompletna softverska rešenja za okruženja proizvodne štampe Canon Helix Production Workflow i Océ PRISMA zadovoljavaju sve potrebe radnog toka korisnika. Helix Production Workflow je projektovan da podrži interno okruženje za štampu. Softversko rešenje Océ PRISMA podržava i internu štampu i komercijalne štampare koji posluju u okruženju profesionalne produkcijske štampe. Oba rešenja su fleksibilna i obezbeđuju mogućnost za zadovoljenje širokog spektra potreba produkcijske štampe dok se koriste otvoreni standardi za zaštitu investicija Canon-ovih i Océ-ovih klijenata.

Pročitajte i:  Nikon izlazi sa DSLR tržišta?

Mogućnosti vezane prodaje

Prvi koraci su preduzeti za integraciju portfolija proizvoda u regionu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike: Canon-ovi proizvodi će biti plasirani kroz Océ-ove kanale prodaje tokom druge polovine ove godine, kao i Océ-ovi proizvodi kroz Canon-ove kanale prodaje.
Jedan primer komplementarnih proizvoda je kombinacija Canon imagePRESS C7000VP i Oce VarioPrint 6320 Ultra. Idealna kombinacija proizvodnih tehnologija koje izlaze u susret korisničkim zahtevima za visokim kvalitetom i brzim obrtom u štamparskim operacijama; oba su prikazana na Océ-ovom štandu na sajmu IPEX.
Canon i Océ su sarađivali na sajmu IPEX, kako bi Océ-ovim korisnicima obezbedili mogućnost kupovine uređaja imagePRESS C6000 i C7000VP, uz kompletnu prodajnu i servisnu podršku za sve veće zahteve produkcijske štampe.
U razvoju su dalji kratkoročni planovi vezane prodaje između kompanija Canon Europe i Océ, a planiranje šire globalne integracije je u toku.

Izvor: Canon

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,