Canon i-SENSYS: troškovno efikasni laserski multifunkcijski uređaji i štampači za preduzeća

i-SENSYS MF6680dn FSLKompanija Canon je predstavila šest novih laserskih modela formata A4 iz serije i-SENSYS među kojima su četiri kolor i jedan crno-beli multifunkcijski uređaj kao i jedan kolor štampač. Svaki model daje brze, visokokvalitetne i troškovno efikasne laserske rezultate za preduzeća bilo koje veličine.
Četiri kolor laserska multifunkcijska štampača koji imaju mogućnost umrežavanja: osnovni modeli i-SENSYS MF8030Cn i i-SENSYS MF8050Cn, i modeli srednjeg nivoa i-SENSYS MF8330Cdn i i-SENSYS MF8350Cdn – čine brzo i visokokvalitetno lasersko štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksova u boji još pristupačnijim za mala i srednja preduzeća.
Model i-SENSYS MF6680dn je robustan crno-beli multifunkcijski uređaj koji nudi štampanje, kopiranje, skeniranje, faks i SEND funkciju. Brzina od 30 stranica u minuti pri štampanju i kopiranju i veliki kapacitet papira čine ovaj model adekvatnim za velike obime štampanja i kopiranja. Model i-SENSYS LBP7750Cdn je kolor laserski štampač za intenzivna radna opterećenja koji isporučuje visokokvalitetne crno-bele i kolor rezultate brzinom od 30 stranica u minuti. Specifikacije pokazuju sa su ovi uređaji namenjeni zahtevnim radnim grupama u korporacijama ili u malim i srednjim preduzećima.
i-SENSYS MF8030CN FSLModeli i-SENSYS MF8030Cn, MF8050Cn, MF8330Cdn i MF8350Cdn donose Canon-ovu kolor lasersku multifunkcijsku tehnologiju malim preduzećima i radnim grupama i to po ceni koju svako preduzeće može da priušti. Sva četiri modela koja imaju mogućnost umrežavanja nude lasersko štampanje, skeniranje i kopiranje u boji, dok se modelima i-SENSYS MF8050Cn i i-SENSYS MF8350Cdn može dodati i faks. Canon-ova tehnologija brzog prvog otiska štedi vreme i novac time što obezbeđuje brz odziv iz stanja mirovanja kao i izuzetno malu potrošnju energije.
Seriju i-SENSYS MF8000 karakterišu izuzetno kvalitetni rezultati, mala potrošnja energije i fenomenalna jednostavnost upotrebe, i to sve u kompaktnom, kvalitetnom uređaju stilizovanog minimalističkog dizajna. Brzine od 8 stranica u minuta za kolor otiske i 12 strana u minuti za crno-bele otiske čine uređaje iz ove serije savršenim za deljenje u malim kancelarijama. Upotreba je jednostavna zahvaljujući LCD ekranu sa pet linija i intuitivnim menijima i mogućnosti skeniranja preko mreže ili na USB disk, što preduzećima pruža maksimalnu fleksibilnost.
i-SENSYS MF8350CDN FRTSerija i-SENSYS MF8300 nudi sve prednosti serije i-SENSYS MF8000 a uz to i veće brzine – do 20 strana u minuti i za crno-bele i za kolor otiske, automatsku dvostranu štampu i veći kapacitet papira. Ova serija je savršena za deljenje u malim timovima ili radnim grupama koje imaju veći obim štampe.
Vodeći model Canon-ove  monohromatske serije i-SENSYS, multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF6680dn, nudi radnim grupama korporacija, malih i srednjih preduzeća, značajno veće brzine do čak 30 strana u minuti kao i SEND funkcionalnost u još kompaktnijem i stilizovanijem izdanju. Novi motor za monohromatsku štampu kapaciteta 30ppm u kombinaciji sa tehnologijom brzog prvog otiska daje ovom modelu izuzetnu brzinu i responzivnost štampe i kopiranja i jedno od najkraćih vremena prvog otiska u svojoj klasi – čak osam sekundi ili manje. Uređaj i-SENSYS MF6680dn ima i moćnu Canon-ovu SEND funkcionalnost sa kompaktnim PDF datotekama, što omogućava korisnicima da skeniraju direktno na elektronsku poštu ili lokaciju na mreži. Kompaktan PDF koristi vrlo efikasnu tehniku procesiranja za smanjenje veličine dokumenta, do jedne desetine u odnosu na standardne kompresije ali bez ugrožavanja kvaliteta slike.
Model i-SENSYS MF6680dn ima sertifikate „Energy Star“ i „Blue Angel“ za malu potrošnju energije od samo 3 W u režimu mirovanja, što ga čini jednim od energetski najefikasnijih modela u svojoj klasi. Ostale standardne karakteristike obuhvataju automatsko dvostrano štampanje i dupleksni mehanizam za automatsko povlačenje papira (DADF) koji omogućava automatsko obostrano kopiranje. Robustan dizajn, standardna kaseta za papir kapaciteta do 500 listova i ukupni kapacitet od maksimum 1050 listova čine i-SENSYS MF6680dn savršenim za velike obime štampe.
Za velika preduzeća kojima su potrebni visokokvalitetni kolor laserski rezultati u velikom obimu, kompanija Canon je predstavila model i-SENSYS LBP7750Cdn, vodeći laserski štampač koji štampa 30 stranica u boji za minut, kao i opcionu podršku za Postscript i podršku za direktnu štampu PDF dokumenata.
i-SENSYS LBP7750CDN FSLModel i-SENSYS LBP7750Cdn ima novi motor za štampu u boji brzine 30 stranica u minuti i tehnologiju brzog prvog otiska što poslovnim korisnicima omogućava izuzetne performanse: vreme prvog otiska je približno 10,4 sekundi što ga čini jednim od najbržih u svojoj klasi. Dvostrano štampanje je izuzetno produktivno sa čak 27 slika u minutu. i-SENSYS LBP7750Cdn ispunjava različite zahteve radnih grupa korporacija, malih i srednjih preduzeća kroz širok spektar mogućnosti uključujući sigurnu i šifrovanu štampu, „PostScript“ podršku, štampanje bar kodova kao i bežično štampanje.
Štampač i-SENSYS LBP7750Cdn je jednostavan i efikasan u upotrebi zahvaljujući LCD ekranu sa pet linija i intuitivnom menijima, animiranim podešavanjem i asistentom za pomoć i uputstva. Kartridži velike iskoristljivosti i mala potrošnja energije u režimu mirovanja (1,7 W) pomažu u smanjenju troškova. Model i-SENSYS LBP7750Cdn takođe ima  sertifikate Energy Star i Blue Angel.

Pročitajte i:  Canon uči korisnike kako da „zaobiđu“ DRM zaštitu na njihovim štampačima

Izvor: TVCOM

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,