Zebra

Canon: izuzetne performanse novog fotoaparata IXUS 300 HS

Luksuzna serija Canon-ovih fotoaparata proširena je novim modelom IXUS 300 HS – elegantnim i kompaktnim digitalnim fotoaparatom za odlične fotografije i HD video zapise. Novi model, koji staje u džep, dostupan je u čelično srebrnoj, mat crnoj i sjajno beloj boji.
IXUS 300 HS je prvi model sa novim Canon-ovim HS sistemom, koji kombinuje CMOS senzor visoke osetljivosti od 10 megapiksela sa brzom obradom slika (DIGIC 4) za bolje performanse u uslovima slabog osvetljenja. Širokougaoni objektiv sa maksimalnim otvorom blende od f/2.0 omogućava korišćenje kraćih ekspozicija i isticanje predmeta na fotografiji sa kreativno zamućenom okolinom.
Moćne performanse, jedinstven dizajn

Novi HS sistem obezbeđuje dobar kvalitet fotografija u uslovima lošeg osvetljenja, izvlačeći maksimum iz CMOS senzora i DIGIC 4 procesora. Podržava maksimum ISO osetljivosti od 3200 pri punoj rezoluciji i smanjuje nivo šuma pri svim ISO osetljivostima . Koristeći režim „Low Light“, fotoaparat može da postigne proširenu maksimalnu ISO osetljivost od 6400, fotografišući pri rezoluciji od 2,5 MP zbog čega je idealan za fotografisanje večernjih događaja i izlazaka.
Performanse u uslovima slabe osvetljenosti poboljšane su i 28-milimetarskim širokougaonim objektivom sa otvorom blende od f/2.0 i optičkim uvećanjem od 3,8 puta. Canon-ov optički stabilizator slike (IS) minimizira zamućenja pri dužoj ekspoziciji,  kada se fotografiše pri slabijoj osvetljenosti ili  zumira radi „približavanja“ predmetu. IS omogućava korisnicima da prave oštre fotografije čak i u uslovima kada se koristi 1/8 osvetljenja od onog koje bi u normalnim uslovima bilo potrebno za fotoaparate bez stabilizacije.
HS sistem takođe omogućava CMOS senzoru da fotografiše brze akcije i to režimom kontinualnog fotografisanja 3,7 snimaka u sekundi pri punoj rezoluciji od 10 MP ili 8,4 snimaka u sekundi pri rezoluciji od 2.5 MP koristeći režim „High Speed Burst“.
Spoljni sloj PureColor II LCD ekrana širine 7,5 cm (3,0″) napravljen je od kaljenog stakla, koji obezbeđuje visok kontrast i širok ugao gledanja i idealan je za snimanje velikih grupa ili predmeta iz nezgodnih uglova. Ekran proporcija 16:9 omogućava korisnicima da fotografije i HD video zapise vide bez okvira na vrhu i na dnu slike.
Kreativno fotografisanje i HD video zapisi

Pročitajte i:  Veliki porast Intel PC poslovanja zahvaljujući jeftinim računarima

IXUS 300 HS omogućava i amaterima da istraže svoje kreativne strane i nudi im niz načina i funkcija koje olakšavaju snimanje upečatljivih fotografija. Tehnologije „Smart Auto“ i „Scene Detection“ daju najbolje rezultate u svim uslovima – inteligentno određuju kadar i biraju optimalna podešavanja među 22 predefinisane scene. „Smart Flash“ ekspozicija kontroliše jačinu blica u skladu sa uslovima kako bi se obezbedila adekvatna količina svetlosti.
Za naprednije korisnike kojima je potreban dodatni nivo kreativne kontrole, IXUS 300 HS nudi ručnu kontrolu i izbor prioriteta – TV i AV režime.
IXUS 300 HS nudi  visok kvalitet snimanja video zapisa (720p) sa veoma kvalitetnim stereo zvukom. HDMI mini-izlaz omogućava jednostavno deljenje slika i brz pregled na kompatibilnim ekranima, uključujući i HDTV.

CANON iMAGE GATEWAY – podelite svoje doživljaje
Vlasnici novog fotoaparata IXUS 300 HS IS imaju pravo na besplatno članstvo na portalu CANON iMAGE GATEWAY – onlajn servisu za razmenu fotografija i video zapisa. Korisnicima je na raspolaganju 2 GB ličnog prostora za skladištenje, što je dovoljno za stotine visokokvalitetnih fotografija. Ovaj sistem podržava i pregled fotografija preko mobilnog telefona.
IXUS 300 HS – ključne karakteristike:
• Izuzetne performanse u zadivljujućem kućištu od nerđajućeg čelika
• Visokoosetljiv CMOS senzor rezolucije 10 megapiksela
• Originalan Canon-ov objektiv f/2.0, 28mm, sa 3,8 puta zumom i stabilizatorom slike
• HS sistem sa procesorom DIGIC 4 za brzo fotografisanje pri lošem osvetljenju
• Omogućava usporeno snimanje, kao i snimanje brzinom od 8,4 snimaka u sekundi
• Ekran PureColor II G LCD širine 7,5 cm (3“) za bolju preglednost
• „Smart Auto“ i „Smart Flash Exposure“ za odlične fotografije u svim situacijama
• HD video zapisi (720p) sa optičkim zumom, stereo zvukom i HDMI izlazom
• Kreativno fotografisanje sa režimima P, Av i Tv i efektima „Low Light“, „Fish-eye“ i „Miniature“
• „Pametna“ blenda sa tajmerima za fotografisanje i auto-fotografisanje koje se aktivira osmehom ili namigivanjem.

Pročitajte i:  Intel želi da proizvodi čipove za automobile

Izvor: Canon

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,