BIZIT 2022

Canon: izuzetno elegantan model IXUS 210

PCPress.rs ImageFotoaparat IXUS 210 je dostupan u četiri boje, ima neodoljiv dizajn  i najnapredniji interfejs ekrana osetljivog na dodir do sada viđen u seriji IXUS. Predodređen da postane fotoaparat koji jednostavno morate imati i o kojem svako priča, IXUS 210 je savršen izbor za osobe sa istančanim osećajem za modu koje se ponose time što su uvek za korak ispred ostalih.
IXUS 210 ima izuzetno intuitivan ekran osetljiv na dodir koji je jednostavan za upotrebu – što vam omogućava čitav niz naprednih funkcija jednim dodirom prsta. Velike ikone na ekranu, korisni saveti i trikovi i inteligentni automatski režim „Smart Auto“ doprinose tome da fotografisanje, pregled i deljenje vrhunskih fotografija bude jednostavnije nego ikada pre – i daleko zabavnije.
Izuzetno elegantan IXUS 210 nudi niz naprednih funkcija i izvanredan kvalitet slike zahvaljujući rezoluciji od 14,1 megapiksela i originalnom Canon-ovom širokougaonom objektivu sa zumom 5x – što čini ovaj model stilskim iskazom sa pokrićem.

IXUS 210 – ključne karakteristike:
• Rezolucija 14,1 megapiksela
• Širokougaoni objektiv od 24 mm sa zumom 5x i optičkom stabilizacijom slike
• LCD ekran „PureColor II Touch“ dijagonale 8,8 cm (3,5″)
• Napredan ekran osetljiv na dodir
• Inteligentni automatski režim „Smart Auto“, detekcija lica i korisnički interfejs sa savetima i trikovima
• Snimanje HD video zapisa, HDMI priključak

Pročitajte i:  Canon Europe predstavio tri evropske premijere na sajmu FESPA 2022

Izvor: Canon

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,