Canon na proslavi Ambasade Japana

Kompanija Canon je i ove godine bila deo proslave Ambasade Japana koja je održana juče, 10. decembra u hotelu Hyatt u Beogradu. Ambasada Japana je, po drugi put, organizovala promociju japanskih brendova u Srbiji, kao deo svoje ceremonije proslave rođandana japanskog cara koji obeležavaju sve japanske ambasade u svetu.

Nj e g  Djuiuci Takahara

I ove godine važan deo ove proslave bila je promocija japanskih brendova, a cilj inicijative je da se gostima događaja predstave najnoviji i najpopularniji prizvodi koji dolaze iz Japana, a izlažu ih predstavništva japanskih brendova u Srbiji. Kompanija Canon, kao vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, ove godine se predstavila kroz izložbu najboljih fotografija konkursa Biodiverzitet.

Izložbena postavka fotografija „Biodiverzitet“ prikazuje 24 najuspešnija rada  istoimenog internacionalnog fotokonkursa, koji je okupio fotografe prirode iz celog sveta, u cilju ukazivanja javnosti na značaj očuvanja svih vrsta sa kojima delimo jedan zajednički dom – planetu Zemlju.  Konkurs „Biodiverzitet“ su u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2015. godine organizovali Zavod za zaštitu prirode Srbije, društvo National Geographic Srbija i kompanija Canon, a izuzetni pobednički radovi ovog internacionalnog fotokonkursa, zajedno sa atraktivnom filmskom kamerom Cinema EOS C300 Mark II, učinili su naastup kompanije Canon vrlo upečatljivim.

Ovo je drugi put da se ovakva izložba japanskih brendova organizuje u Srbiji na ovaj način i ove, kao i prethodne godine, privukla je veliku pažnju.

Facebook komentari: