Zebra

Canon PowerShot SX130 IS: kombinacija odličnih performansi

Novi Canon PowerShot SX130 IS predstavlja savršenu kombinaciju odličnih performansi po odličnoj ceni – snimanje HD video zapisa, impresivan optički zum 12X, širokougaoni objektiv a sve to upakovano u pristupačan i kompaktan aparat, idealan za svakodnevnu upotrebu na bilo kom mestu.
Omogućava vam da važne momente sa prijateljima i porodicom ovekovečite kroz fotografije snimljene sa zapanjujućih 12,1 megapiksela ili kao super-oštre 720p HD video zapise sa punim stereo zvukom. Predmetu fotografije vas približava  snažnim zumom koristeći optički stabilizator slike a snimke možete pogledati odmah na velikom 7,5 cm (3″) LCD ekranu.

Jednostavan za korišćenje svima u porodici

PowerShot SX130 IS podržava niz pametnih funkcija snimanja, bez obzira na nivo znanja fotografije. Laki režim (Easy mode) onemogućava većinu funkcija, sklanja sa ekrana većinu ikona kako bi početnicima omogućio da se koncentrišu na snimanje savršene fotografije. Za svakodnevne snimke, tu je Automatski režim (Smart Auto) koji detektuje 28 različitih scena i omogućava da aparat bude optimalno prilagođen temi snimka – bez obzira na to da li je u pitanju zalazak sunca ili namera da se uhvati momenat u sečenju rođendanske torte. Ugrađeni Smart okidač koristi tehnologiju detekcije lica (Face Detection) kako biste bili sigurni da ćete se uvek naći na grupnoj fotografiji, bez potrebe da žurite – sve što treba da uradite je ili da namignete ili da se osmehnete kada ste spremni za fotografisanje.

Pročitajte i:  Canon nadograđuje svoj popularni Speedlite odašiljač

Proširite kreativne horizonte

Manuelni režim ekspozicije omogućava iskusnim korisnicima da budu još kreativniji, dok neiskusni fotografi mogu eksperimentisati sa brojnim zabavnim efektima. Korišćenjem “minijaturnog efekta”, snimak pejzaža može izgledati kao kolaž a korišćenjem efekta “riblje oko” oponaša se iskrivljenje objektiva. PowerShot SKS130 IS takođe podržava SDXC kartice na kojima možete sačuvati veliki broj fotografija i filmova.

PowerShot SX130 IS – osnovne karakteristike:

• Širokougaoni (28 mm) objektiv sa stabilizatorom slike, optički zum 12 X
• CCD senzor od 12,1 megapiksela
• Laki režim za početnike i automatski režim koji otkriva 28 tipova scene
• LCD ekran od 7,5 cm (3″)
• HD video zapisi
• Pametni okidač fotografiše kada se osmehnete ili namignete
• Različiti efekti snimanje – minijature ili riblje oko
• Hints & Tips
• Potpuna ručna kontrola
• i-Contrast

Izvor: Canon

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,