Canon PowerShot ZOOM za približavanje akciji

Canon Europe je predstavio PowerShot ZOOM – lagani fotoaparat od 12 megapiksela veličine dlana, opremljen stabilizacijom slike i  zumom jednostavnim za korišćenje. Canon PowerShot ZOOM je prenosni fotoaparat u stilu durbina, sposoban za Full HD video i super-zum. Zahvaljujući zumu od 100 mm, 400 mm i digitalno produženih 800 mm, ovaj +kompaktni digitalni fotoaparat savršen je za porodice koje uživaju u aktivnostima na otvorenom ili ljubitelje prirode koji žele da se izdaleka približe divljim životinjama.

PCPress.rs Image

Canon PowerShot ZOOM omogućava korisnicima da snime slike i video udaljenih subjekata kao da se oni nalaze ispred njih. Zum u 3 koraka omogućava trenutno optičko i digitalno uvećanje. Dostižući optičke žižne daljine od 100 mm i 400 mm pri otvorima blende od f/5,6 odnosno f/6,3, Canon PowerShot ZOOM postiže oštar fokus na udaljenim subjektima. Zahvaljujući produženom digitalnom zumu ekvivalentnom 800 mm, ova telefoto sposobnost savršena je za neobavezno posmatranje ptica i istraživanje prirode. Težine je samo 145 g, ali sa izvanrednim stepenom zuma za svoju veličinu, ovaj jedinstveni dizajn sa jednim objektivom omogućava korisnicima da snimaju kvalitetne fotografije i video zapise bez potrebe za teškom opremom, što je savršeno za snimanje posebnih trenutaka.

Pročitajte i:  Canon razvija instant fotoaparate-štampače

Instinktivna kontrola

Uz minimalan, ergonomski dizajn, Canon PowerShot ZOOM je fotoaparat koji je jednostavan za korišćenje i koji daje odlične rezultate. Pet dostupnih tastera omogućavaju kontrolu pomoću jedne ruke, kako za slike tako i za snimanje Full HD filmova tokom snimanja i reprodukcije, a prikaz menija pruža jednostavnost upotrebe. Ovaj intuitivni uređaj ima pojednostavljeni prikaz menija, zbog čega je PowerShot ZOOM jednostavan za upotrebu. Potpuna automatska kontrola fotografija i Full HD 1080p filmova u MP4 formatu znači da korisnici mogu da zabeleže dragocene porodične trenutke, kao što je detetov prvi dan na sportu ili izlet do zoološkog vrta, bez brige o promeni postavki fotoaparata. Pametno elektronsko tražilo (EVF) ima minimalistički prikaz informacija kako bi se izbeglo zaklanjanje pogleda, dok istovremeno omogućava korisnicima da se užive u sliku visoke rezolucije.

Moćan DIGIC 8 procesor pravi oštre i živopisne slike koje oživljavaju nezaboravne trenutke, a istovremeno omogućava rafalno snimanje u 10 slika u sekundi da bi se zabeležila iznenadna akcija. Zahvaljujući senzoru od 12 megapiksela, korisnici mogu u pokretu da snime divlje životinje, što iskorišćava visoku rezoluciju i brzo očitavanje. U kombinaciji sa kontinuiranim autofokusom – uz dostupne opcije praćenja lica, kao i AF-a u jednoj tački, PowerShot ZOOM je savršen za beleženje iskrenih porodičnih trenutaka.

Pročitajte i:  Canon lansira PRISMAprepare Go aplikaciju namenjenu malim štamparijama

Zahvaljujući naprednom optičkom stabilizatoru slike, PowerShot ZOOM daje mirnu, oštru sliku prilikom snimanja ili samo posmatranja udaljenih subjekata. Ovaj lagani fotoaparat takođe krasi dugotrajanje baterije, a puni se iz USB Type-C USB-PD kompatibilnih uređaja za manje od dva sata, što je savršeno za snimanje u pokretu.

Povežite se i podelite doživljaje

Da bi sačuvali vredne uspomene, Canon PowerShot ZOOM omogućava korisnicima da uvezu, pretražuju slike i označavaju geolokaciju na njima preko Wi-Fi-ja, uz podršku Bluetooth veze sa njihovim pametnim telefonom. Zahvaljujući Wi-Fi i Bluetooth mogućnostima povezivanja, korisnici mogu da otključaju daljinsko Live View snimanje fotografija preko aplikacije Canon Camera Connect. Ako prijatelji ili članovi porodice unapred povežu svoj pametni telefon na fotoaparat, oni čak mogu da vide šta snimatelj vidi kroz tražilo u realnom vremenu kada su blizu. Canon PowerShot ZOOM osigurava korisnicima da savršeno dožive trenutak, zabeleže sve detalje i podele ih sa prijateljima i porodicom.

Za više informacija o modelu Canon PowerShot ZOOM posetite ovu stranicu.

Canon PowerShot ZOOM ključne karakteristike:

  • Senzor od 12,1 megapiksela
  • Zum u 3 koraka između žižnih daljina od 100 mm, 400 mm, 800 mm
  • Optička stabilizacija slike u 4 ose
  • Full HD filmovi u 1080p @ 24/25/30 slika u sekundi
  • USB Type-C USB-PD kompatibilni uređaji
  • Wi-Fi i Bluetooth
Facebook komentari:

Tagovi: