Canon predstavio EOS 1200D, DSLR za početnike

Kompanija Canon predstavila je EOS 1200D – novi DSLR fotoaparat iz najnižeg cenovnog ranga.

EOS 1200D Lifestyle  (13)Osmišljen za korisnike koji DSLR kupuju po prvi put i žele impresivne rezultate čim ga izvade iz kutije, EOS 1200D je Canonov prvi model koji dolazi s pratećom aplikacijom za mobilne uređaje koja nudi korisne savete i uputstva koja vam pomažu da svoj novi fotoaparat iskoristite na najbolji način. Uz pomoć nove EOS-ove prateće aplikacije i vodiča za brzi početak koji je jednostavan za snalaženje, lako ćete naučiti o rasporedu dugmića na fotoaparatu i njegovim karakteristikama kako biste sa više samopouzdanja napravili prve korake u fotografisanju posebnih trenutaka, kažu iz Canona.

Visokokvalitetne fotografije pune boja beleže se korišćenjem APS-C CMOS senzora rezolucije 18,0 megapiksela i Canonovog procesora DIGIC 4. Sistem za automatsko fokusiranje s devet tačaka smeštenih širom okvira osigurava da cela slika ostane zabeležena s puno, bez obzira na to šta slikate. Sa funkcijom brzog okidanja, možete da snimite seriju fotografija, do 3 frejma u sekundi što je idealno da zabeležite trenutke tokom brzih akcionih pokreta.

Pročitajte i:  Canon razvija instant fotoaparate-štampače

EOS 1200D snima Full HD (1080p) videozapise, a veliki broj funkcija koje se jednostavno koriste, daju vam slobodu da budete kreativni sa video zapisima kako nivo vaših veština napreduje – nudeći kontrolu ekspozicije, fokusa i jačine zvuka kako bi posebni trenuci bili sačuvani upravo onakvi kakve ste ih doživeli.

EOS 1200D nudi svetlo optičko tražilo koje vam pomaže pri kadriranju, kao i 7,5-centimetarski (3,0-inčni’) LCD ekran za fotografisanje u «Live View» modu. Oštar LCD rezolucije 460.000 tačaka savršen je način za pregledavanje fotografija i filmova odmah nakon slikanja odnosno snimanja.

Za više informacija molimo vas posetite web-stranicu: www.canon-europe.com/EOS_1200D

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,