Top50 Glas publike

Canon predstavio seriju imagePRESS C800

Kompanija Canon Europe predstavila je novi produkcijski uređaj u boji za štampu na pojedinačnim listovima, seriju imagePRESS C800.

imagePRESS_C800 NO CONTROLLER FSLNova serija se sastoji od dva modela – uređaja imagePRESS C700 brzine 70 stranica po minutu i imagePRESS C800 koji nudi 80 stranica po minutu.

U Canonovom portfoliu digitalnih sistema za štampu u boji, serija image PRESS C800 smeštena je između serija imageRUNNER ADVANCE C9000 Seriesi imagePRESS C6011(S)te daje otisak visokog kvaliteta uz produktivnost vodeću na tržištu, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Zahvaljujući ugrađenoj jedinici Advanced Twin Belt Fusing, serija imagePRESS C800 može najvišom brzinom ispisivati i na listovima teškim do 220 gsm,a indukcijsko zagrevanje i hlađenje omogućuju uređaju da inteligentno prilagođava radnu temperaturu, kako bi postigao visoku produktivnost kada ispisuje na različite vrste medija.

Uređaji iz ove serije mogu štampati obostrano na medijima težine do 300 gsm sa visoko preciznim pozicioniranjem otiska na obe strane lista, što omogućuje štamparijama da odrade zahtevnije poslove bez ručnih intervencija i bilo kakvog uticaja na produktivnost.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,