BIZIT Seminar

Canon predstavlja novu seriju štampača imagePROGRAF

Canon Europe je predstavio novu seriju profesionalnih ink-jet štampača širokog formata imagePROGRAF PRO. Novi uređaji imagePROGRAF PRO-2000 i imagePROGRAF PRO-4000 profesionalnim fotografima nude visok kvalitet slike i namenjeni su štampanju reprodukcija umetničkih dela, a novi uređaji imagePROGRAF PRO-4000S i imagePROGRAF PRO-6000S nude brzu i pouzdanu štampu štamparijama koje rade poslove velikog obima u kojima je potrebna štampa fotografskog kvaliteta – uključujući postere, natpise i platna

imagePROGRAF PRO-6000S

Vrhunski kvalitet slike za profesionalne korisnike

Uređaji sa dvanaest boja PRO-2000 i PRO-4000 omogućavaju savršenu štampu fotografija zabeleženih Canon-ovim fotoaparatima EOS uz potpunu reprodukciju tekstura. Zahvaljujući Canon-ovoj jedinstvenoj tehnologiji ulaza i izlaza i tehnologiji Crystal-fidelity, fotografije izgledaju jednako verno u štampi kao što izgledaju zabeležene na foto-aparatu. Dostupni u dve širine (24” i 44”), uređaji PRO-2000 i PRO-4000 su atraktivnog crnog dizajna sa crvenom linijom koja ih povezuje sa Canon-ovim fotoaparatima EOS. Novi uređaji koriste novorazvijene pigmentna mastila LUCIA PRO da bi ispunili očekivanja najzahtevnijih fotografa i grafičkih umetnika, kao i transparentno mastilo Chroma Optimiser za poboljšanje otiska na sjajnom papiru.

Pročitajte i:  Canon predstavio nove EOS R fotoaparate punog formata

Nenadmašna efikasnost za štampare

Uređaji PRO-4000S i PRO-6000S takođe su dostupni u dve širine (44” i 60”), a mogu da se pohvale ergonomskim i kompaktnim dizajnom savršenim za štampare koji se večno bore sa vremenskim i prostornim ograničenjima u grafičkim umetnostima, oglašavanju i kreativnom sektoru. Uz snažan pogon L-COA PRO koji je u mogućnosti da sa lakoćom obradi veliki broj podataka i fotografija visoke rezolucije, novi uređaji omogućavaju štampu posterskog kvaliteta dvostruko većom brzinom u odnosu na postojeće uređaje imagePROGRAF sa osam boja. Potpune mogućnosti povezivanja i WiFi veza osiguravaju optimalnu produktivnost u zauzetim okruženjima.

Novi uređaji opremljeni su Canon-ovom jedinstvenom tehnologijom dve trake, da bi podržali neprekidno ulaganje papira i preuzimanje štampanih materijala. Direktna štampa sa USB diskova omogućava brzo i jednostavno ispisivanje. Serija imagePROGRAF PRO dodatno je poboljšana novom, preciznom glavom za štampanje širine 1,28” i patronama sa mastilom velikog kapaciteta, što omogućava brz i neprekidan rad.

Nova serija imagePROGRAF biće dostupna širom Evrope od sredine 2016. godine, a da biste je videli u akciji, posetite Canonov štand (F100-F120) na sajmu FESPA Digital 2016 od 8. do 11. marta u Amsterdamu.

Pročitajte i:  Canon EOS R7: Sedmica bez ogledala

Izvor: Canon

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,