Canon priznanja za „OSA Računarski inženjering”

Kompanija “OSA Računarski inženjering” dobitnik je tri prestižna priznanja za najuspešnijeg partnera “Canon partnerske mreže”. Ove nagrade se svake godine dodeljuju najboljim saradnicima na regionalnom “Canon Kick-off” sastanku.

4J8A5247

Osvajanjem nagrada za najbolje partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertizu u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, “OSA Računarski inženjering” je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.

„Canon partnerska mreža“ je ovu domaću IT kompaniju prepoznala i kao partnera sa najvećim rastom na regionalnom tržištu i izvanrednim prodajnim učinkom.

Kriterijumi prema kojima se “Canon” partneri rangiraju su poslovni rezultati, ekspertiza, podrška korisnicima i usluge servisiranja. Ove godine, u konkurenciji za regionalne Adriatik nagrade bili su svi “Canon” partneri iz zemalja bivše Jugoslavije i Albanije.

“OSA Računarski inženjering” svojim partnerima i kupcima pruža odličnu tehničku podršku i servis, kao i adekvatne uređaje usklađene sa njihovim potrebama. Osvojena priznanja ukazuju na to da Srbija ima odlične predstavnike u okviru IT industrije koji je na najbolji način predstavljaju u Evropi i svetu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Snimajte dalje i beležite šire pomoću Canon-ovih novih RF objektiva

Tagovi: , ,