Canon proširuje familiju kamkordera LEGRIA novim HD i SD modelima sa više fleš-memorije

PCPress.rs ImageKompanija Canon je predstavila nove serije digitalnih kamkordera LEGRIA nudeći korisnicima najveći izbor ovih uređaja ikada. Pogodni za svakoga – počev od entuzijasta, preko osoba koje traže najjednostavniji način da zabeleže porodične svečanosti, do korisnika koji će ih koristiti svakodnevno uz socijalne mreže – novi modeli omogućavaju „Canon kvalitet“ snimaka prilagođen svakom budžetu. Asortiman brenda LEGRIA proširen je sa tri nove serije uređaja za snimanje u kvalitetu visoke definicije (HD) – LEGRIA HF S, LEGRIA HF M i LEGRIA HF R, i novom serijom za snimanje u SD formatu standardne definicije, LEGRIA FS300. 

Vrhunski kvalitet: Canon tehnologija kao jezgro

Kompletan LEGRIA asortiman je u znaku Canon kvaliteta. Serije LEGRIA HF S, LEGRIA HF M i LEGRIA HF R imaju Canon-ov sistem „High Definition“ kamera sa HD CMOS senzorom, Canon HD video-objektivima i „DIGIC DV III“ čipom za obradu slike koji daje vrhunski kvalitet i oštrinu video zapisa.
Sve nove modele karakterišu i razne inovacije koje olakšavaju snimanje i deljenje kućnih filmova. Napredne i intuitivne karakteristike, među kojima i „Smart Auto“, unapređeno „hvatanje“ slike tokom snimanja (snapshot) i „Pre REC“ funkcija , omogućavaju korisnicima da eksperimentišu i na kreativan način zabeleže priče iz života koje žele da pamte zauvek. 
Jednom snimljeni zapisi se, zahvaljujujući internoj konverziji iz HD u SD format, kao i novoj funkciji za postavljanje na mrežu – lakše nego ikada razmenjuju preko Interneta ili u  DVD formatu .

Pročitajte i:  Neverovatna Black Friday ponuda - Kako najpametnije uložiti 2000 dinara?

PCPress.rs ImageSerija LEGRIA HF S: napredne karakteristike za kinematografe

U samom vrhu LEGRIA HD asortimana, nova serija LEGRIA HF S nudi nepobedivu kombinaciju naprednog hardvera i mogućnosti manuelnih kontrola, koja iskusnim korisnicima omogućava da isprate svoju tehničku i kreativnu viziju.
Sa punim HD CMOS senzorom od 8 megapiskela i objektivom namenski projektovanim za HD Video, svaki model može da isporuči izuzetan kvalitet slike. U važne nove karakteristike spadaju i režim snimanja sa optičkom stabilizacijom slike „Powered Optical Image Stabilizer“, veliki LCD ekran dijagonale 8,8 cm (3,5”) osetljiv na dodir, režim snimanja„Smart Auto“ i dvostruke priključke za SDHC memorijske kartice na svim modelima. Napredne audio mogućnosti, uključujući i automatsku regulaciju nivoa snimanja zvuka sa mikrofona „Auto Microphone Attenuator“, potpuno su u rangu sofisticiranih rešenja u domenu video zapisa.
Novi LCD ekran osetljiv na dodir je najveći trenutno dostupan  na tržištu, sa više od četiri puta višom rezolucijom i četiri puta većim kontrastom nego ranije. Ove karakteristike u kombinaciji sa redizajniranim ručnim kontrolama, elektronskim tražilom od 0,69 cm (0,27″) (samo kod modela LEGRIA HF S21) i terminalom za daljinsko upravljanje – omogućavaju korisniku bolju kontrolu.

Pročitajte i:  Večito mlad, digitalni marketing

PCPress.rs ImageSerija LEGRIA HF M: izuzetan kvalitet slike i kompaktan dizajn

Serija LEGRIA HF M je idealno rešenje za korisnike koji žele spoj kompaktnog dizajna i izuzetnog kvaliteta slike. Ovaj Canon-ov sistem za snimanje digitalnih zapisa visoke definicije, sa CMOS senzorom za pun HD režim rada od 3,3 Mp, obezbeđuje filmove odličnog kvaliteta. Osim što su jednostavne za upotrebu i udobne za držanje, kamere serije LEGRIA HF M nude i LCD ekran osetljiv na dodir veličine 6,8 cm (2,7″), sa intuitivnim korisničkim interfejsom za zadavanje komandi pokretima prstiju, kao i napredne funkcije snimanja poput režima „Smart Auto“.
Svi novi modeli kompatibilni su sa Canon LEGRIA dodatnom opremom koja obuhvata adaptere za objektive, video osvetljenje, mikrofone i novo podvodno kućište Canon WP-V2, koje omogućava snimanje pod vodom do dubine od 40 metara.

PCPress.rs ImageSerija LEGRIA HF R: HD kvalitet koji se može priuštiti

Serija LEGRIA HF R je kolekcija elegantnih kamkordera male težine i pune HD rezolucije koji olakšavaju razmenu video sadržaja sa prijateljima. Svaki model dizajniran je kao dobitna kombinacija performansi i vrednosti, ima ugrađenu vrhunsku Canon-ovu tehnologiju za obradu slike i paket inovativnih, jednostavnih mogućnosti kao što su režimi „Video Snapshot“ i „Smart Auto“ . Male dimenzije i kompaktan dizajn, modele iz serije LEGRIA HF R čine izuzetno prenosivim i savršenim rešenjem za korisnike koji ulaze u svet zapisa visoke definicije.

Pročitajte i:  Novi Sensing Unit modul za seriju imagePRESS C910 povećava produktivnost

PCPress.rs ImageLEGRIA SD: izvlačenje maksimuma iz standardne definicije

Premijeru je istovremeno doživela i serija Canon-ovih kamkordera LEGRIA FS300, savršena za korisnike koji zahtevaju izuzetan kvalitet slike ali još uvek nemaju potrebu za HD formatom. LEGRIA FS300 je kolekcija modela kamkordera standardne definicije i izuzetnog kvaliteta, koji snimaju odlične kućne filmove. Svi modeli imaju napredne mogućnosti i tehnologije kao što su Canon-ovi video objektivi, hvatanje slike (fotografije) tokom snimanja, novi dinamički stabilizator slike i funkciju „Pre REC“.
Brzo punjenje i dugo trajanje baterije omogućavaju korisnicima da izvuku maksimum iz svog kamkordera.

Izvor: Canon

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,