CarGo dostupan na Huawei AppGallery

Popularna domaća aplikacija CarGo, od danas je dostupna svim Huawei korisnicima za preuzimanje sa AppGallery – zvanične Huawei prodavnice aplikacija. CarGo usluga sada se može poručiti sa svih Huawei telefona koji poseduju Huawei Mobilne Servise.

PCPress.rs Image

Zvanična Huawei prodavnica aplikacija – AppGallery, svakim danom dopunjuje se novim svetskim i lokalnim aplikacijama i igrama. U cilju da korisnicima pruži najkvalitetnije iskustvo, kompanija Huawei konstatno teži ka integrisanju što većeg broja aplikacija, prilagođavajući ih potrebama lokalnog tržišta.

CarGo se pridružio Huawei ekosistemu

Huawei korisnicima u Srbiji dostupno je preko 200 važnih lokalnih aplikacija, uključujući aplikacije banaka, aplikacije za online poručivanje hrane, kao i drugu online kupovinu; aplikacije medijskih portala, mobilnih operatora, ali i mnogo toga drugog. Među njima se od danas nalazi i CarGo, aplikacija koja će povezivanje po gradu učiniti jednostavnijim i konfornijim.

“Kompanija Huawei nastoji da konstatno pomera sopstvene granice, unapređujući proizvode i usluge namenjene ljubiteljima brenda. Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa partnerima poput kompanije CarGo i na taj način omogućiti našim korisnicima da u potpunosti iskoriste sve benefite koje sa sobom donosi upotreba modernih tehnologija”, izjavila je Danijela Jovanović, marketing direktor kompanije Huawei Srbija.

Pročitajte i:  Huawei Watch 3 Pro pametni sat, na pola puta do ostvarenja cilja i obaranja rekorda!

Direktor kompanije CarGo Vuk Guberinić je istakao da je sada CarGo aplikacija proširila svoje poslovanje na ogroman broj Huawei korisnika i da je veoma srećan što će od sada i oni moći da uživaju u pogodnostima koje aplikacija nudi.

Naš tim inženjera je vredno radio i uz pomoć Huawei stručnjaka napravili su potpuno novu CarGo aplikaciju koja je sada dostupna Huawei korisnicima. Nastavljamo da rastemo i ponosni smo što na tom putu idemo zajedno sa svetskim kompanijama”, kazao je Guberinić.

U Huawei AppGallery do sada je integrisano 120 hiljada aplikacija na globalnom nivou, među kojima se nalaze neke od najpopularnijih, poput aplikacije TikTok, Viber, Snapchat, Amazon i drugih, a mesečno se u AppGallery doda i do 5000 aplikacija.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,