BIZIT 2022

Cat B35 – izdržljiv telefon sa podrškom za 4G

Na nedavno održanom IFA 2018 sajmu kompanija Cat je predstavila Cat B35, masivni telefon sa podrškom za 4G. Otporan na pad, prašinu i vodu, Cat B35 je kreiran za upotrebu u zahtevnim okruženjima. Zato je namenjen kupcima kojima je potrebna pouzdana glasovna i tekstualna veza. Funkcioniše u mrežama 4G LTE, uz podršku za VoLTE ili VoWiFi.

PCPress.rs Image

Feature telefoni su važan deo linije Cat telefona, a Cat B35 je najnoviji član tog segmenta. Ima IP68 sertifikat, a kako sama kompanija navodi u saopštenju, otporan je na vodu do dubine od 1,2 m, do 35 minuta, više puta testiran na pad s visine od 1,8 m na beton, otporan na prašinu i ekstremne temperature. Takođe, ima bateriju od  2.300 mAh koja omogućava do 12 sati razgovora i 30 dana u režimu „stand by“. Što se tiče operativnog sistema, telefon ima KaiOS 2.5, a takođe poseduje Qualcomm 8905 četvorojezgarni procesor na 1,1 GHz. Cat B35 poseduje QVGA ekran u boji, dijagonale 2,4 inča, a kamera koja se nalazi na poleđini ima 2 MP. Kada je reč o memoriji, telefon ima 512 MB RAM-a i 4 GB ROM-a, a takođe može da se proširi putem microSD. Uređaj ima nano SIM, dual i pojedinačne SIM varijante.

Pročitajte i:  Video igra 'Stray' pomaže mačkama u stvarnom životu

PCPress.rs Image

„Telefon Cat B35 predstavlja veliku promenu za naš potfolio, donoseći 4G opcije novoj publici”, naveo je Peter Stephens, predsednik Uprave Bullitt grupe. „Uprkos opadanju ukupnih isporuka telefona u 2018. godini, globalno tržište je i dalje značajno, posebno u sektoru masivnih telefona, s kompanijama i pojedincima koji žele da izbegnu visoke troškove popravki i probleme upotrebljivosti. Uz dodatne 4G opcije, Cat B35 novim korisnicima donosi pristup povezanim uslugama, predstavlja atraktivan predlog našim korisnicima, kao i partnerima operatera.” Preporučena maloprodajna cena telefona Cat B35 iznosi 109 evra, a dostupan je preko internet stranice catphones.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,