Top50 Glas publike

Caviar predstavio luksuznu iPhone X seriju inspirisanu biblijskom pričom

U najnovijoj seriji unikatnih iPhone X uređaja koje radi Caviar, Apple-ov logo preuzima biblijsko značenje i stavljen je u kontekst Edenskog vrta. Ovo daje logu koji predstavlja zagrizenu jabuku potpuno novo značenje. U skladu sa temom i značenjem, Caviar je seriju luksuznih telefona nazvao „iPhone X Temptation“.

Ukupno ima četiri modela, a prva tri predstavljaju Adama, Evu i zmiju pojedinačno. Poslednji, četvrti model sadrži sliku na koži, konkretno se radi o rekonstrukciji Adama i Eve, koju je naslikao slikar iz 16. veka Lucas Cranacha stariji. Modeli pojedinačnih likova su predstavljeni apstraktnije. Zmiju, naravno, predstavlja kože zmije. Za Adama, Caviar je izabrao kožu, crni oniks i zlatan okvir upotpunjeno sa šarom krljušti. Eva je prikazana sa egzotičnom belom kožom (dostupna sa i bez dijamanata). U sva četiri modela, logo Apple-a je napravljen od zlata.

Cene za ova zadovoljstva počinju od tričavih 3.940 dolara za modele koji predstavljaju pojedinačne likove, osim modela Eve sa dijamantom koji iznosi 4.810 dolara. Model Adama i drugi model Eve je 3.850 dolara. Cene su za iPhone X sa 64 GB, ako želite verziju sa 256 GB morate da dodate još 240 dolara.

Pročitajte i:  Apple odustaje od razvoja četvrte generacije iPhone SE telefona

Izvor: GSMArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,