BIZIT Seminar

cBBIS – potpuno integrisan sistem

Ukoliko tražite pouzdanog partnera, iskusan tim konsultanata i firmu koja posluje više od 30 godina na ovim prostorima, vaš prvi izbor je RCL Group.

PCPress.rs Image

Iza nas je 30 godina rada na implementaciji i razvoju našeg rešenja, s posebnim akcentom na sistem integraciju mnogobrojnih domaćih i svetskih rešenja. Tim broji više od 80 stručnjaka, od čega više od 40 odsto ima preko 15 godina iskustva implementacije i razvoja našeg rešenja.

Posebno bismo izdvojili našu integraciju cBBIS rešenja s Microsoft Navision ERP rešenjem, gde je postignuta potpuna automatika i zaokružen sistem kompletne integralnosti, što naše rešenje čini jedinstvenim i visokokvalitetnim.

Višenamensko rešenje

Podjednako smo dobar partner u implementaciji trgovačkih firmi, građevinskih firmi, proizvodnih firmi, ali ono što najviše volimo i čime se naš tim posebno ističe jeste oblast veleprodaje, distribucije i maloprodaje. U ovom sektoru možemo reći da smo vodeći implementator, što neke od naših referenci i zadovoljnih klijenata mogu i potvrditi, a to su: Lilly drogerie, Aroma marketi, Tehnomanija, Sportina group, Gorenje i mnogi drugi.

Zašto nas klijenti biraju i pored toga što je konkurencija velika, navešćemo nekoliko bitnih aspekata:

  • naša rešenja su implementirana i lokalizovana u 12 država,
  • detaljno poznajemo poslovne procese, postupke i protoke dokumenata i podataka,
  • imamo kvalifikovan kadar, koji predlaže rešenja i optimizuje vreme rada i same implementacije,
  • nudimo vam rešenje „ključ u ruke” po primerima najbolje prakse iz vaše delatnosti,
  • sopstveni razvoj ERP rešenja,
  • uspostavljamo dugoročnu partnersku saradnju, gde naše informaciono rešenje radi za vas i
  • našim rešenjima optimizujete troškove poslovanja i povećavate p
Pročitajte i:  Kako se kalio sadržaj – od papira do digitalnog poslovanja

Budući da je trenutno u Srbiji aktuelna eFiskalizacija, potrudili smo se da odgovorimo tom izazovu i akreditovali smo L-PFR i ESIR, pa sada spadamo u grupu malog broja firmi koje su to uspele da urade, i zbog toga smo posebno ponosni na naš razvojni tim.

Ne čekajte – digitalizacija se već dogodila

Digitalizacija je nešto što se već dogodilo i nešto gde smo mi, kao odgovoran partner, krupnim koracima otišli daleko, jer smo prepoznali potrebe naših klijenata i njihovih kupaca. U doba pandemije i izazova koje je nosila sa sobom, uz već pomenutu digitalizaciju, istakao se omnichannel pristup prodaji, koji smo u potpunosti podržali našim rešenjima i integracijama.

Postojimo dugih 30 godina, ali bez obzira na to, iz dana u dan učimo, napredujemo i uvek želimo više. Ono što nas pokreće jeste to što smo u retail segmentu uvek prvi i uvek pravi izbor, ne samo zbog iskustva, ne samo zbog višedecenijskog poslovanja, ne samo zbog seta funkcionalnosti koje rešenje ima, ne samo zbog otvorenosti za integraciju, nego prvenstveno zato što smo predani svakom našem projektu, svakom našem klijentu i zato što svaki projekat za nas znači još jedan partner i zadovoljan klijent.

Pročitajte i:  Unimaze Platform i digitalna transformacija

PCPress.rs Image

Tržišta se menjaju, milenijalci polako pristižu na upravljačke pozicije, tehnologija napreduje, ali ono što je uvek konstantno jesu RCL kvalitet i partnerstvo. U skladu s tim, naša rešenja i dalje napreduju i pružaju pregršt novosti i prate trendove, zato nakon čitanja ovog teksta… kliknite na link www.rclsyst.rs i budućnost retail softvera je pred vama.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,