ASUS ROG StrixG

CD Project Red: Izvinjavamo se zbog bagova i kašnjenja Cyberpunk 2077

Razvojni tim koji stoji iza igre Cyberpunk 2077 odlaže izbacivanje novog sadržaja igre zato što žele da se koncentrišu na bagove i ispravke. Poljski razvojni tim i izdavač CD Project Red u decembru je lansirao jednu od najiščekivanijih naučno-fantastičnih igara u protekloj deceniji, koja je naišla na brojne kritike po izlasku na tržište od strane fanova i medija čije je viđenje da igra nije završena.

Velika količina bagova i pad performansi na konzolama starije generacije, pod tim podrazumevajući PS4 i Xbox One, primorali su CD Project Red da udovolji obožavaocima obećanjem o vraćanju novca i popravci igre. U videu, Marcin Ivinski, su-osnivač CD-Project Red-a, izvinio se vernim pratiocima i svima ostalima koji su velike nade polagali u Cyberpunk 2077. Osim toga, on navodi da će se početkom 2021. godine raditi na ispravkama sa zakrpama 1.1 i 1.2. a tek onda se preći na izbacivanje novog sadržaja, što predstavlja DLC-jeve i besplatnu vizuelnu dogradnju za next gen konzole.
To ipak nije sprečilo Sony da ukloni Cyberpunk 2077 iz PlayStation Store-a, što je potez za koji su neki protumačili da je bez presedana.

Izvor: cnbc

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Prodato preko 13 miliona kopija igre Cyberpunk 2077
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.