Top50 Glas publike

CD Projekt Red obećava ispravku za konzolnu verziju Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je aktivna igra manje od dve nedelje, ali je već naišla na ozbiljne kritike. Prvenstveno se ovo dešava zbog performansi na konzolama starije generacije. Grafički problemi muče naslov, dok drugi kvarovi otežavaju igračima ispunjavanje zadataka, što je rezultiralo da je njegov proizvođač, CD Projekt Red, izdao hitnu ispravku da bi eliminisao neke od najgrubljih problema.

cyberpunk 2077 zahtevi za igru

Kompanija, međutim, priznaje da treba još mnogo toga uraditi i izdala je novu izjavu, izvinjavajući se što je došlo do ovih problema, i što neke stvari jednostavno nisu predvideli.. Takođe su obećali da će započeti još jednu nadogradnju kako bi Cyberpunk 2077 doveo do jednakog niova sa konzolama sledeće generacije i PC verzijom.

Brojna ažuriranja u narednim mesecima

Igrači mogu očekivati brojna ažuriranja tokom narednih meseci. Prva će biti dostupna u narednih sedam dana, a manja izdanja će verovatno uslediti odmah nakon toga. CD Projekt Red će izdati zakrpu br. 1 u januaru, a zatim br. 2 u februaru. Ove zakrpe bi trebalo da reše najistaknutije probleme sa kojima se igrači suočavaju na konzolama nove generacije, kaže kompanija.

Nakon lansiranja sa programskim bagovima, i Sony i Microsoft su već počeli da dozvoljavaju vlasnicima Cyberpunk-a 2077 da vrate svoj primerak. CDPR je to priznao i potvrdio da igrači mogu da nastave da zahtevaju povraćaj novca u odgovarajućim PlayStation i Xbox prodavnicama ili da vrate svoje pakete u kutiji u prodavnicu u kojoj su ih prvobitno kupili. Ako ne mogu, postavljena je posebna adresa e-pošte koja će olakšati postupak.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: