TrendMicro

CE&HA sajam u toku, pogledajte deo atmosfere

CE&HA sajam potrošačke elektronike i kućnih uređaja otvoren je juče, a treću godinu za redom on okuplja najveće kompanije iz ove oblasti koje neposredno nakon IFA sajma u Berlinu i domaćoj publici predstavljaju novitete.

SAM_0646Drugog sajamskog dana, kompanija Tehnomanija organizovala je konferenciju za novinare na kojoj su njihovi partneri, kao što su kompanije Philips, Samsung, Gorenje, Electrolux, Fox, najavili šta je ono što će njihovi štandovi ponuditi.

Delić atmosfere sa sajma možete videti na fotografijama na našoj Facebook strani, a svoje utiske šaljite u komentarima.

Sajam je otvoren do nedelje, 29.septembra,  a u  halama 1 i 4,  na površini od oko 8.000 kvadratnih metara posetioci će imati prilike da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike, kućnih aparata i dekorativne i funkcionalne rasvete.

Osim izložbenog dela sajma gde će posetioci na jednom mestu videti najmodernija tehnička dostignuća iz oblasti kućne elektronike, ovaj sajam nudi mogućnost da se u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe obavi i kupovina uz specijalne sajamske popuste.

Cena ulaznice je 250 dinara, a radno vreme sajma od 10 do 19h, osim u nedelju kada će se zvanično sajam zatvoriti u 17h.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,