SBB

Vip mobile CEO prelazi u bugarski Mobiltel

Prvi čovek  Vip mobile u Srbiji prelazi na poziciju predsednika UO Mobiltela u Bugarskoj od 1. oktobra. Andreas Graf, Vipov direktor za finasije biće vršilac dužnosti direktora kompanije i odgovoran za marketing (CEO/CMO)

Tanasis-Kacirumpas-Predsednik-UO-Vip-mobile.jpgAktuelni direktor Vip mobile u Republici  Srbiji Tanasis Kacirumpas (51) od 1. oktobra 2013.  prelazi na poziciju predsednika UO Mobiltela u Bugarskoj, a u toku trajanja mandata biće odgovoran i za poslove marketinga. Zbog odlaska Kacirumpasa, direktor za finansije Vip mobile Andreas Graf postavljen je za vršioca dužnosti direktora kompanije odgovornog i za marketing (CEO/CMO).

,,Bugarska je danas najteže tržište unutar Telekom Austrija Grupe. Za ovaj izazovni zadatak uspeli smo da regrutujemo Tanasisa Kacirumpasa kao izuzetnog stručnjaka za bugarsko tržište i jednog od najiskusnijih top menadžera za telekomunikacije u Grupi“, rekao je Hanes Amecrajter, predsednik UO Telekom Austrija Grupe.

,,Mobiltel je najbolji brend na bugarskom tržištu telekomunikacija i očigledan lider u ovoj oblasti. Zbog toga ću nastaviti da gradim poslovanje na snažnim temeljima koje su postavili moji prethodnici i radujem se prilici da prema novim ciljevima uspešno povedem kompaniju koja je druga najveća članica Telekom Austrija Grupe“, rekao je o svom novom postavljenju Kacirumpas.

Pročitajte i:  Vip mobile omogućio besplatnu komunikaciju svojim korisnicima

,,Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom mladih stručnjaka koji su potpuno prihvatili Vipovu poslovnu strategiju fokusiranu na to da ponudi najbolju vrednost za novac našim korisnicima i kontinuirano se trudili da unaprede i inoviraju naše usluge i mobilnu mrežu. Zajedno smo transformisali Vip mobile u najbrže rastućeg mobilnog operatera u centralnoj i istočnoj Evropi”, rekao je Kacirumpas.

Facebook komentari:

ASUS

Tagovi: , ,