Vip mobile CEO prelazi u bugarski Mobiltel

Prvi čovek  Vip mobile u Srbiji prelazi na poziciju predsednika UO Mobiltela u Bugarskoj od 1. oktobra. Andreas Graf, Vipov direktor za finasije biće vršilac dužnosti direktora kompanije i odgovoran za marketing (CEO/CMO)

Tanasis-Kacirumpas-Predsednik-UO-Vip-mobile.jpgAktuelni direktor Vip mobile u Republici  Srbiji Tanasis Kacirumpas (51) od 1. oktobra 2013.  prelazi na poziciju predsednika UO Mobiltela u Bugarskoj, a u toku trajanja mandata biće odgovoran i za poslove marketinga. Zbog odlaska Kacirumpasa, direktor za finansije Vip mobile Andreas Graf postavljen je za vršioca dužnosti direktora kompanije odgovornog i za marketing (CEO/CMO).

,,Bugarska je danas najteže tržište unutar Telekom Austrija Grupe. Za ovaj izazovni zadatak uspeli smo da regrutujemo Tanasisa Kacirumpasa kao izuzetnog stručnjaka za bugarsko tržište i jednog od najiskusnijih top menadžera za telekomunikacije u Grupi“, rekao je Hanes Amecrajter, predsednik UO Telekom Austrija Grupe.

,,Mobiltel je najbolji brend na bugarskom tržištu telekomunikacija i očigledan lider u ovoj oblasti. Zbog toga ću nastaviti da gradim poslovanje na snažnim temeljima koje su postavili moji prethodnici i radujem se prilici da prema novim ciljevima uspešno povedem kompaniju koja je druga najveća članica Telekom Austrija Grupe“, rekao je o svom novom postavljenju Kacirumpas.

,,Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom mladih stručnjaka koji su potpuno prihvatili Vipovu poslovnu strategiju fokusiranu na to da ponudi najbolju vrednost za novac našim korisnicima i kontinuirano se trudili da unaprede i inoviraju naše usluge i mobilnu mrežu. Zajedno smo transformisali Vip mobile u najbrže rastućeg mobilnog operatera u centralnoj i istočnoj Evropi”, rekao je Kacirumpas.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,