Top50 Glas publike

Četvrti Developers’ mDay održaće se 24. septembra

Četvrti po redu Developers’ mDay, u organizaciji kompanije Mainstream, održaće se u nedelju 24. septembra sa početkom u 10 časova na brodu Kej u Beogradu. Konferencija je stručnog karaktera, a namenjena je web developerima koji žele da se upoznaju sa aktuelnim tehnologijama u projektovanju web sistema, iskustvima u korišćenju najnovijih tehnika i tehnologija, te sa načinima za rešavanje problema sa kojima se svakodnevno suočavaju.

PCPress.rs Image

Učesnici konferencije će imati priliku da čuju stručnjake poput Bogdana Kecmana (Oracle), Ilije Studena (ActiveCollab), Veljka Manojlovića (Telenor), Mladena Lazarevića (Seven Bridges), te Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, koji će govoriti o moralno ekonomskim koordinatnim sistemima. “Potrudili smo se da obezbedimo predavače iz domaćih uspešnih firmi, koje su autoriteti u poslu kojim se bave. Sa druge strane, obezbeđeno je i druženje uz networking na kome prisutni mogu podeliti svoje ideje i iskustva, te da u isto vreme razmene mišljenja sa predavačima”, poručili su iz kompanije Mainstream.

Registracija posetilaca pre ulaska na sam događaj počeće u 10 časova, a više informacija o samom događaju, spisku predavača, te prijavni formular možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije Mainstream.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,