Zebra

Chevrolet napravio Silverado u prirodnoj veličini od Lego kockica

Sa odgovarajućim Lego kockicama može da se napravi bilo šta, što je Bugatti dokazao u avgustu prošle godine. Sada je njegovim stopama pošao i Chevrolet te je pokušao isto da dokaže svojim najnovijim marketinškim potezom. Kompanija je napravila repliku svog najnovijeg Silverado vozila u prirodnoj veličini samo od Lego kockica. Očigledno neće moći da prevozi vaš teret, ali izgleda prilično kul.

Chevrolet je dobio pomoć oko ovog projekta od učenika Oxford Community škole i Ralph Waldo Emerson Elementary. Namera je bila da se napravi replika u prirodnoj veličini vozila Silverado 1500 LT Trailboss 2019 od Lego kockica. Čitav model je sastavljen od 334.544 komada, a bilo je potrebno preko 2.000 sati montaže i 18 radnika.

Replika izgleda veoma slično pravom automobilu, a urađeni su svi detalji iz originalnog vozila, čak i kontura i nalepnica. Ova replika vozila ne može da se vozi, očigledno, ali svetla se pale. Chevrolet-ov marketinški tim povezuje ovaj projekat sa predstojećim izlaskom filma The Lego Movie 2 u kom će se pojaviti manji Silverado. Ovo je nastavak partnerstva između Chevrolet-a i Warner Bros-a, koji je počeo sa Lego Batman filmom i Lego Batmobile-om kompanije Chevrolet.

Pročitajte i:  Aptera: Solarno vozilo na tri točka

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,