TrendMicro

Chevrolet napravio Silverado u prirodnoj veličini od Lego kockica

Sa odgovarajućim Lego kockicama može da se napravi bilo šta, što je Bugatti dokazao u avgustu prošle godine. Sada je njegovim stopama pošao i Chevrolet te je pokušao isto da dokaže svojim najnovijim marketinškim potezom. Kompanija je napravila repliku svog najnovijeg Silverado vozila u prirodnoj veličini samo od Lego kockica. Očigledno neće moći da prevozi vaš teret, ali izgleda prilično kul.

PCPress.rs Image

Chevrolet je dobio pomoć oko ovog projekta od učenika Oxford Community škole i Ralph Waldo Emerson Elementary. Namera je bila da se napravi replika u prirodnoj veličini vozila Silverado 1500 LT Trailboss 2019 od Lego kockica. Čitav model je sastavljen od 334.544 komada, a bilo je potrebno preko 2.000 sati montaže i 18 radnika.

Replika izgleda veoma slično pravom automobilu, a urađeni su svi detalji iz originalnog vozila, čak i kontura i nalepnica. Ova replika vozila ne može da se vozi, očigledno, ali svetla se pale. Chevrolet-ov marketinški tim povezuje ovaj projekat sa predstojećim izlaskom filma The Lego Movie 2 u kom će se pojaviti manji Silverado. Ovo je nastavak partnerstva između Chevrolet-a i Warner Bros-a, koji je počeo sa Lego Batman filmom i Lego Batmobile-om kompanije Chevrolet.

Pročitajte i:  Potpuno prilagodljiva „Lego-friendly“ tastatura

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,