BIZIT 2022

Chrome za Android dobio opciju za čuvanje offline sadržaja

Google je nedavno predstavio novu verziju Chrome pretraživača za Android, a koja je donela brojna poboljšanja, te opciju koju je tražio veliki broj korisnika.

Naime, radi se opciji koja dozvoljava čuvanje offline sadržaja, a dok je korisnik povezan na neku Wi-Fi mrežu. Prema podacima koje ima Google, Chrome olakšava život korisnicima iz više od 100 zemalja, uključujući Brazil, Indiju, Indoneziju i Nigeriju, te im omogućava da pretražuju internet i bez konstantne internet veze. Tako Android pretraživač automatski na uređaj otprema relevantne sadržaje, a kada je korisnik povezan na besplatnu Wi-Fi mrežu sa dobrim protokom, a na osnovu sadržaja koji su najpopularniji u oblasti u kojoj se korisnik nalazi.

Korisnici koji koriste Chrome za Android dobijaće i sadržaje za koje se pretpostavi da su im važni, a na osnovu istorije pretraživanja. Pošto Chrome otpremi sadržaj na uređaj, korisnik može da mu pristupi čak i kada nije povezan na internet, a nova opcija nije dostupna u svim zemljama, te se fokusira na oblasti koje su poznate po lošim internet konekcijama.

Pročitajte i:  Pametne naočari Noise i1 sa kontrolama na dodir i zamenljivim sočivima lansirane u Indiji

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,