Cisco predstavio Cius tablet

Photo2 Kompanija Cisco predstavila je Cisco Cius tablet koji je od danas dostupan na srpskom tržištu. Cisco Cius je jedinstven poslovni tablet koji poseduje čitavu paletu aplikacija za kolaboraciju i komunikaciju razvijenih od strane kompanije Cisco namenjenih poslovnom svetu koji želi potpunu mobilnost, bilo gde, bilo kada, bez ograničenja.

Cisco Cius je lagan, ultra-portabilan uređaj koji proširuje benefite produktivnosti Cisco aplikacija za kolaboraciju do vrlo sigurne mobilne platforme. Pored potpune telepresence interoperabilnosti, Cisco Cius nudi reprodukciju HD videa, konferencijske pozive sa više učesnika, e-mail, slanje poruka, pretraživanje interneta i mogućnost kreiranja, izmene i deljenja sadržaja koji se čuva lokalno ili centralno u računarskom oblaku.

Kompanija Cisco je predstavila i AppHQ – ekosistem aplikacija koji pruža nove načine za stvaranje, korišćenje i uvođenje aplikacija za tablet računare unutar kompanija. AppHQ osigurava programerima alate i resurse da razviju, testiraju i pozicioniraju programe za Cisco Cius i dopušta IT menadžerima da kontrolišu koje se aplikacije mogu koristiti na uređaju.

"Kako bi omogućio zaposlenima da neometano obavljaju svoje dnevne zadatke, bilo da su unutar ili van kancelarije, Cisco je ponudio Cius poslovni tablet, koji donosi potpunu mobilnost i bezbednost, komunikaciju putem HD videa i proverene poslovne aplikacije" izjavio je Goran Obradović, generalni direktor kompanije Cisco Srbija. "Cisco Cius se savršeno uklapa u poslovna okruženja koja koriste prednosti kolaboracije i virtuelizacije u cilju veće efikasnosti i boljeg poslovanja"

Pročitajte i:  10 miliona Android telefona možda inficirano zbog Google Play-a

Baziran na Android operativnom sistemu, Cisco Cius predstavlja otvorenu platformu za komunikaciju i kolaboraciju čiji su izgled i aplikacije dizajnirane sa ciljem da u svakom trenutku sigurnije povežu zaposlene u pokretu sa svojim saradnicima i omoguće zaposlenima da pristupe i podele sadržaj koji im je potreban sa bilo koje lokacije u mreži.

Izvor: Cisco Srbija

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,