Top50 Glas publike

Čitajte digitalno transformisan PC #238

U želji da što pre primenimo sve što smo naučili na konferenciji Bizit 2016, otpremili smo decembarsko izdanje našeg magazina u cloud i servirali rešenje našim najnestrpljivijim čitaocima. Čitajte jednostavno, uz pomoć klijentskih uređaja i aplikacija pomenutih na kraju ove viralne objave.

Screenshot_20161130-215643

Iako postoje mnoge alatke za neposrednu komunikaciju koje uključuju I video-pozive, profesionalni sistemi za telekonferensing su nezamenjivi u velikim kompanijama, kad se vode važni razgovori i kad morate da vidite kako zaista sagovornik izgleda I kako reaguje na vaše reči. Isprobali smo sisteme kompanija AVer, Cisco i Logitech.

U ulozi hardverskog isporučioca, ovaj put se našao i Microsoft koji je objavio niz hardverskih noviteta, a zanimljive proizvode nude i ponudili Asus, Sony, NEC, AOC, Apple, HyperX, LC-Power i Adata. Ako se plašite da ćete u šetnji izgubiti kućnog ljubimca i da nećete moći da ga nađete ni po tragovima u snegu, tu je MyKi PET – elektronska ogrlica koja će vam sigurno dojaviti gde se nestaško krije.

Sva predavanja s konferencije Bizit 2016 su raspoloživa na Bizit Youtube kanalu, a u novom izdanju PC-ja vas već čeka najava za sledeću konferenciju. Naravno, već smo počeli da se bavimo i novim temama, pa pogledajte šta naši partneri nude u domenu eCommerce rešenja i finansijko-bankarskog poslovanja.

Pročitajte i:  Naš TV studio

Pored Bizit-a, bili smo vredni i našli se na raznim mestima, između ostalog u Portugalu, Belgiji, a slava bedževa za Hackaday pronela se i s one strane Atlantika. Sve smo to napisali u novom PC-ju, pa nema razloga da čekate papirno izdanje.

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iPad)

A sada i za iPhone 😉

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,