Top50 Glas publike

„Civilizacija“ dostupna i za iPhone

Poslednji izdanak jedne od najboljih simulacijskih strateških franšiza, „Civilization VI“ od danas je, za mnoge neočekivano, dostupna i za iPhone. Od kada je predstavljena za PC dve godine, ova igra je doživela nekoliko portova na različite platforme, uključujući iPad i Nintedo Switch, ali zbog malih ekrana telefona i velikog broja detalja u igri nije bila pogodna za portovanje na njih.

PCPress.rs Image

Sada je to promenjeno. Civilizacija za iPhone je „spakovana“ tako da bude preglednija na ekranima telefona, ali je sačuvala sav sadržaj koji je dostupan u osnovnoj, PC verziji, uključujući i lokalni multiplejer i tutorijale za korisnike koji nikad ranije nisu igrali ni jednu igru iz ove franšize.

Civilization VI za iPhone nije jeftina i na App Store-u košta 59.99 USD. Ipak, povodom lansiranja omogućen je značajan popust, pa ako ste brzi, možete je dobiti za 23.99 USD. Inače, demo verzija igre obezbeđuje odigravanje 60 poteza besplatno, a dobra stvar je što korisnici koji je već imaju na iPad-u, mogu da je instaliraju na iPhone potpuno besplatno.

Pročitajte i:  Apple povećava cene popravke za starije iPhone uređaje od 1. marta

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,