BIZIT 2022

CLICO proširuje svoj portfolio partnerstvom sa kompanijom Fidelis

Kompanije Fidelis Cybersecurity i distributer bezbednosnih rešenja CLICO potvrdile su potpisivanje zajedničke saradnje na nivou distribucije naprednih cybersecurity rešenja i nuđenja istih organizacijama poput finansijskog sektora, energetskog i javnog sektora i drugih, na teritoriji Poljske, Centralne i Istočne Evrope.

PCPress.rs Image

CLICO, specijalizovani distributer inovativnih bezbednosnih rešenja sa preko 27 godina iskustva, s ponosom predstavlja partnerstvo sa kompanijom Fidelis Cybersecurity koje će omogućiti distribuciju naprednih tehnologija koje će pomoći u aktivnoj odbrani sa ciljem detektovanja i odgovora na napredne napade u bilo kom momentu tokom napada.

Fidelis Cybersecurity, američka kompanija osnovana 2002. godine, vodeći je ponuđač rešenja za detekciju pretnji, pronalaženju istih i kreiranju odgovora na detektovane pretnje, gde trenutno štiti neke od svetski najosetljivijih podataka. Fidelis vodi borbu sa punim spektrom cyber kriminala, krađe podataka I špijunažom obezbeđujući potpunu vidljivost u hibridnim cloud / on-prem okruženjima, automatizujući detektovanje opasnosti i krađe podataka, fokusirajući se na pronalaženje pretnji, optimizujući odgovore na incidente u odgovarajućem kontekstu, brzo i precizno.

Ključne prednosti Fidelis Cybersecurity rešenja:

  • Puna, obimna, u realnom vremenu retrospektivna vidljivost (svi protokoli, portovi, paketi i sesije);
  • Potpuna vidljivost u hibridnim cloud / on-prem okruženjima;
  • Automatizacija detekcije pretnji i curenja podataka;
  • Olakšavanje “lova” na pretnje;
  • Inteligentan sistem obmane (mehanizam zamki i tragova);
  • Automatizovani odgovor na pretnje u mrežnom i endpoint okruženju.
Pročitajte i:  Uvodnik: Bombe, dojave i IP adrese

Korisna adresa: info@clico.rs

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,