TrendMicro

Coming IT konferencija dovodi 40 predavača iz Srbije i regiona

Kompanija COMING – Computer Engineering organizuje IT konferenciju koja će se održati 05. oktobra 2017. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, na kojoj se očekuje 40 predavača iz Srbije i regiona.

PCPress.rs Image

Kroz 5 simultanih trekova, u pet sala, eminentni predavači iz Srbije i okruženja predstaviće posetiocima konferencije novosti iz sveta tehnologija za moderna poslovanja i studije slučaja koje će obeležiti godine pred nama. Centralne teme ovogodišnje IT konferencije su: aplikacije, mediji, bezbednost, infrastruktura i cloud.

“IT konferencija je pravo mesto da biznis korisnicima predočimo sve aktuelne i buduće trendove, ali i da im skrenemo pažnju na pogodnosti koje dobijaju implementiranjem novih rešenja. Aktuelni trendovi pokazuju da je trenutno pet elemenata u igri i mi ćemo na konferenciji jasno predstaviti sve njihove mogućnosti i prednosti.” – izjavio je Roberto Polleto direktor marketinga i prodaje kompanije COMING- Computer Engineering. Agendu ove konferencije možete pronaći na linku www.konferencija.coming.rs/agenda/.

Kompanija COMING je i jedan od silver partnera ovogodišnje konferencije BIZIT pod nazivom “Prirodno digitalno”, koja će se održati 1. i 2. novembra 2017. godine, u Klubu poslanika, u Tolstojevoj 2, u Beogradu. Nakon tri godine postojanja BIZIT je, među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu, a koji je prošle godine okupio preko 500 učesnika. Kao najznačajniji i najposećeniji skup ovog tipa, BIZIT će i 2017. godine okupiti najznačajnije stručnjake iz oblasti primene savremenih poslovnih ICT rešenja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Osma konferencija mrežnih operatora 15. novembra u Beogradu
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , ,