Coming – jedini VMware Cloud verified partner u regionu i šire!

Kompanija Coming je zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom VMware iz oblasti razvoja Cloud infrastrukture, postala jedini VMware Cloud verified partner u regionu i šire. Značka VMware Cloud Verified potvrđuje da su usluge koje pruža Coming kompatibilne sa VMware Cloud infrastrukturom i da Coming koristi kompletan VMware-ov softverski definisan data centar računanja, skladištenja i umrežavanja.

Coming je jedini Cloud provajder u regionu koji svojim korisnicima omogućava korišćenja Cloud sistema koji se bazira na VMware-ovoj garanciji kvaliteta. Kao takav, Coming nudi svoju jedinstvenu upravljivu Cloud infrastrukturu na bazi VMware-a, pod nazivom vCloud portal.

vCloud portal svojim korisnicima omogućava upravljanje i organizaciju sopstvenog virtuelnog data centra na Cloud infrastrukturi. Intuitivni korisnički interfejs dodatno pojednostavljuje kreiranje, monitoring i gašenje virtuelnih mašina u skladu sa potrebama. Zainteresovani korisnici se za korišćenje i testiranje vCloud portala mogu prijaviti putem Coming-ovog sajta.

Više o vCloud-u možete saznati na ovom link-u.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Obavljena prva SAP migracija na S/4HANA u regionu

Vertiv

IT Edukacija
Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.