Top50 Glas publike

ComTrade: Fabrika Znanja 2010

fabrika_znanja Fabrika Znanja je regionalni događaj posvećen informacionim tehnologijama, koji po drugi put za redom ComTrade organizuje od 7. do 10. septembra 2010. godine. Ovaj četvorodnevni skup okuplja domaće IT stručnjake, gostujuće predavače iz uglednih svetskih kompanija, poslovne ljude i zvaničnike iz više država u regionu, učenike i studente…Organizovan je čitav niz predavanja, prezentacija softverskih rešenja i stručnih okruglih stolova, a biće dodeljene i nagrade za najbolju softversku ideju na Right Click konkursu za mlade talente do 26 godina.

Program je tematski podeljen po danima , a detaljnu agendu i sve informacije možete pronaći na adresi www.fabrikaznanja.com:

Utorak, 7. septembar (EDUCATION DAY) Svečano otvaranje i okrugle stolove: „Gde je Srbija (region) na tehnološkoj mapi Evrope““ u 13.30h i „Povezivanje IS javnih institucija u cilju boljih usluga građanima“ u 15.30h.

Sreda, 8. Septembar (FINANCE & TELCO DAY) –Rešenja za finansijske i telekomunikacione kompanije, Vendorske prezentacije, Izdvajamo: Okrugli sto: “E-trgovina kao ključni element strategije razvoja srpske privrede” u 15.30h.

Četvrtak, 9. septembar (PUBLIC DAY) –IT rešenja za javne institucije : predavanje „Aplikacija za digitalni potpis“, uvodna reč: Ministarka Jasna Matić u 10:00h), HP i Intel rešenja za obrazovanje, vendorske prezentacije.

Pročitajte i:  Kompanija Comtrade 360 zvanično otvorila prvu kancelariju u Novom Sadu

Petak, 10. septembar (ENTERPRISE & HEALTH DAY) –Informacioni sistemi u zdravstvu: Poslovna softverska rešenja, Okrugli sto „ Perspektiva informatizacije zdravstva Srbije – info-autoputevi za standardizovano korišćenje i razmenu podataka“ u 11.30h.

Izvor: ComTrade

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,