Comtrade je Microsoftov partner godine

Kompanija Comtrade dobitnik priznanja Microsoft Partner of the Year 2015. Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta, prenosi Telegraf.

comtradelogo.jpg

“Zaista smo uzbuđeni zbog ove nagrade. Počastvovani smo što nas je Microsoft izabrao za Partnera godine u izuetno jakoj i veoma kompetentnoj konkurenciji. Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju “mobile first, cloud first” strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja zasnovana na Microsoft tehnologiji, za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu” saopšteno je iz kompanije Comtrade.

Microsoft Partner of the Year predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u implementaciji Microsoft rešenja tokom protekle godine. Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.

Priznanje ‘Microsoft Partner of the Year’ dodeljuje se Microsoftovim partnerima koji su tokom prošle godine razvili i isporučili izuzetna rešenja bazirana na Microsoft tehnologiji. Nagrada će biće uručena Comtrade-u 12. jula u Orlandu na Floridi.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pet tehnoloških događaja koja su obeležila prošlu nedelju
SBB

Tagovi: , ,