Comtrade menja standarde u avio-industriji

Softverom za Ryanair, koji omogućava da se za jedan minut popuni čak četiri Boinga 737 i operiše sa podacima 106 miliona ljudi, Comtrade je otvorio novo poglavlje u svetskoj avio-industriji

Comtrade zgrada iz vazduha

Nakon 36.000 inženjer-časova rada i testiranja, lansirana je revolucionarna „booking and travel“ platforma myRyanair koju su Comtrade-ovi stručnjaci kreirali za vodeću low-cost avio kompaniju, Ryanair. Fokusirana na brzinu i efikasnost, myRyanair platforma lako može da popuni čak četiri Boinga 737 za jedan minut. Aplikacija omogućava korisnicima da selektuju najpoželjnije opcije putovanja, ali i obezbeđuje sigurnost ličnih informacija i plaćanja, jednostavnu pretragu Ryanair-ovih 1.800 avio-linija, bržu rezervaciju karata i lakše “čekiranje” na aerodromu. Bazirana na korisnikovom ličnom profilu, myRyanair asistira tokom celog putovanja, od personalizovanih saveta vezanih za odmor do nuđenja opcija koje štede novac. U aprilu 2016., ova platforma je ušla u uži izbor za nagradu “Private Sector Project of the Year “ na godišnjoj manifestaciji “Tech Excellence Awards”.

Lansiranje myRyanair platforme otvara poglavlje u kojem će ovaj avio-prevoznik uticati na celokupnu avio-industriju uz pomoć inovativne tehnologije fokusirane na lične želje i potrebe klijenata. Ryanair, koji ima flotu od čak 350 Boinga 737, planira da do 2024. godine poveća broj putnika sa 106 na 180 miliona godišnje, u čemu će platforma myRyanair igrati centralnu ulogu.

Pročitajte i:  Predstavljena Tesla Bela tehnika

„Izuzetno sam ponosan što su inženjeri kompanije Comtrade uspeli da naprave softver za giganta kao što je Ryanair, kompaniju koja je „Amazon“ među svetskim avio-prevoznicima. Ovo rešenje će iz korena promeniti budućnost avio-saobraćaja, jer Ryanair je postavio standarde koji će teško biti dostignuti u dogledno vreme“, kaže Veselin Jevrosimović, predsednik grupacije Comtrade.

Govoreći o projektu, Dejan Ćušić, direktor za rešenja i servise kompanije Comtrade (za Irsku i UK), izjavio je: “Comtrade-ovi stručnjaci razvijaju pionirske tehnologije za kompanije sutrašnjice i zahvaljujući njihovoj vrhunskoj ekspertizi, uspevamo da isporučimo tako izuzetne i zahtevne proizvode za veoma kratko vreme. Sa Ryanair-ovom vizijom i našim inženjerima svetske klase, kreirali smo nešto što će obogatiti iskustvo putovanja za milione ljudi.”

John Hurley, CTO, Ryanair, izjavio je: “Opseg platforme myRyanair je fenomenalan. Ona je kreirana da operiše sa podacima 106 miliona ljudi, a kako mi rastemo, tako će rasti i kapaciteti myRyanair-a. Partnerstvo sa Comtrade-om je suštinsko u pretvaranju ove vizije u stvarnost. Uz svoju vrhunsku ekspertizu, inovativno razmišljanje i nepokolebljivi profesionalizam, Comtrade je pomogao Ryanair-u da postavi temelje za budućnost.”

Pročitajte i:  Intervju: Veselin Jevrosimović, Comtrade - Znanje je ključ uspeha

Facebook komentari: