BIZIT 2022

Comtrade treći put Microsoft Partner godine

Kompanija Comtrade je dobitnik “Microsoft Country Partner of the Year 2019 ” priznanja za Srbiju, a ovo je treći put da Comtrade osvaja ovu prestižnu nagradu, u partnerstvu koje traje više od 15 godina.

PCPress.rs Image

Jedna od najvećih IT kompanija u regionu, koja se našla među više od 2.900 kandidata iz 115 zemalja širom sveta, izdvojila se zahvaljujući dobrom poslovanju, kao i sve većem broju Comtrade rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologiji. Pored toga, Microsoft Competence Center unutar kompanije Comtrade neguje tim stručnjaka koji je posvećen razvoju znanja i veština klijenata kroz blisku saradnju i edukaciju. Ovaj tim pomaže organizacijama da digitalno transformišu svoj biznis i usvoje inovacije i Microsoft rešenja koja nude dodatnu vrednost njihovom poslovanju.

“Naši partneri igraju ključnu ulogu u digitalnoj transformaciji, koja je centralna strategija za moderno poslovanje. Takva transformacija zahteva i nove veštine i nove investicije, stvarajući sjajne šanse za partnere kao što je Comtrade – iskusne u digitalnim tehnologijama, uslugama transformacije i savremenim poslovnim praksama”, rekao je Željko Vujinović, direktor kompanije Microsoft u Srbiji.

Pročitajte i:  Microsoft i Amazon obustavili planove za izgradnju data centara u Irskoj

Nagrada Microsoft Country partnera godine je osvojena manje od godinu dana nakon što je kompanija Comtrade pored Srbije i Slovenije, uspešno ostvarila i status zvaničnog Microsoft LSP partnera u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji i Crnoj Gori.

Emilija Ristić, izvršni direktor za strategiju i razvoj biznisa u kompaniji Comtrade, sa kojom smo nedavno i razgovarali povodom Microsoft LSP ugovora, potvrdila je značaj Microsoft priznanja rečima: “Ovaj status je potvrda našeg dugogodišnjeg rada na inovativnim rešenjima u partnerstvu s Microsoft‑om i dokaz da smo fokusirani na transformaciju biznis modela uz pomoć tehnologija.  Prestižno priznanje omogućava nam da još bolje i brže pratimo najnovija tehnološka dostignuća i nove industrijske standarde: azure servise, naprednu analitiku i kognitivne servise za analizu podataka, pomažući svim našim klijentima u njihovom usvajanju.“

Uz izuzetne rezultate i dugogodišnja partnerstva, tandem Microsoft-Comtrade se godinama unazad pokazuje kao dobitna kombinacija za razvoj i implementaciju Microsoft tehnologija u regiji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,